0 Shares 275 Views

Comencen les obres de reforma dels vestidors del Pavelló d’Esports Municipal

13 de juliol de 2021
275 Views
Per: AjSFB

 

Aquest dilluns 12 de juliol han començat les obres de reforma interior dels vestuaris del Pavelló d’Esports municipal que transformaran de manera integral part de la planta baixa del recinte esportiu distribuint de nou les zones i dotant-les de tots els serveis necessaris en un equipament d’aquest tipus.

Els actuals vestidors van ser construïts fa trenta anys i actualment no cobreixen les necessitats que requereix aquest equipament, que cada any acull un major nombre d’esportistes.

Les obres consisteixen a reformar l’espai actual de vestidors, amb una superfície construïda de 476,38 m², amb una nova distribució que permetrà disposar de 6 vestidors pels esportistes, 2 vestidors per a àrbitres, 1 sala tàctica d’equips, 1 magatzem i 1 sala d’instal·lacions.

Aquestes reformes també suposaran la col·locació de nou paviment, revestiments, noves instal·lacions d’electricitat, d’aigua i de climatització.

Els treballs s’han adjudicat per un import de 332.275,18 € i s’han inclòs millores valorades en un import de 34.279,18 €. És previst que les obres s’executin en un termini de 3 mesos.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Opinions de sobretaula: Jornada de reflexió
37 views
37 views

Opinions de sobretaula: Jornada de reflexió

Rosa Camprubí - 4 de juny de 2023
Fases Campionats de Catalunya
68 views
68 views

Fases Campionats de Catalunya

ASFE - 3 de juny de 2023
Horaris ASFE del cap de setmana
41 views
41 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 2 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com