0 Shares 541 Views

Comença la campanya de vacunació de la grip a les instal·lacions del Nexe- Espai de Cultura

23 d'octubre de 2020
541 Views

Per: Ajuntament.-

Aquest divendres ha començat la campanya de vacunació de la grip a les instal·lacions del Nexe-Espai de Cultura.

De dreta a esquerra : Felip Echarri, primer tinent d’alcalde, Laia Feliu, regidora de sanitat i Àdria Mazcuñán, alcaldessa de Sant Fruitós de Bages acompanyats pel personal mèdic

Enguany, a causa de la pandèmia del coronavirus, per garantir la seguretat de tots i totes, la major part de les vacunes de la grip no se subministraran al CAP de Sant Fruitós de Bages sinó a les instal·lacions del Nexe- Espai de Cultura, que l’Ajuntament ha cedit amb aquesta finalitat.

Totes les persones interessades a vacunar-se durant aquesta campanya, han de contactar amb el CAP de Sant Fruitós per telèfon al 938 76 09 12, telemàticament o en cas que no sigui possible presencialment, i se’ls donarà un dia i hora per a vacunar-se.

La campanya de vacunació de la grip es realitzarà durant 6 divendres a les instal·lacions del Nexe- Espai de Cultura. Paral·lelament també se subministraran algunes vacunes al mateix CAP.

Recordem que enguany és més important i recomanable que mai vacunar-se contra la grip. Experts de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) recomanen vacunar contra la grip davant la imminent arribada de la temporada alta d’aquesta malaltia, per així millorar la preparació i la lluita contra la COVID-19. Alguns casos greus de grip podrien requerir atenció hospitalària, afegint un segon front en xarxes sanitàries que ja estarien atenent nombrosos casos de COVID-19, i a vegades els símptomes d’una malaltia i l’altra podrien confondre i causar alarma. Per això, les autoritats sanitàries han avançat aquest any la campanya de vacunació de la grip, amb l’objectiu d’arribar a la màxima població possible, especialment la més vulnerable i de risc.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

CEFAR aposta pel patinatge inclusiu
101 views
101 views

CEFAR aposta pel patinatge inclusiu

CEFAR - 20 de maig de 2024
Frase de la setmana. Thomas Carlyle
7780 views
7780 views

Frase de la setmana. Thomas Carlyle

Redacció - 20 de maig de 2024
El discret encant de la primavera
79 views
79 views

El discret encant de la primavera

Miquel Puig Soler - 17 de maig de 2024
Comunicat de Premsa – ERC
157 views
157 views

Comunicat de Premsa – ERC

Secció Local ERC-Sant Fruitós de Bages - 17 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com