0 Shares 1074 Views

Colònies a cicle mitjà

7 de març de 2018
1074 Views

El passat 5, 6 i 7 de febrer els alumnes de 3r i 4t de l’escola Pla del Puig vam anar de colònies al camp d’aprenentatge les Obagues a Juneda, Lleida. Allà vam poder compartir diferents moments del dia amb els nostres companys i mestres: àpats, estones d’esbarjo i la nit, dormint amb lliteres, amb els amics i companys de la classe.

Les activitats que vam realitzar durant l’estada van ser un taller de transformació d’aliments, un altre de forn, el d’apicultura i el de granja. Les propostes dels tallers van ser molt interessants i vam poder aprendre moltes coses.

En el taller d’apicultura per exemple algunes de les activitats realitzades responien a preguntes i dubtes que ens havien sorgit a classe sobre les abelles. Va ser molt sorprenent poder experimentar la sensació dels apicultors, obrir un rusc i observar directament el curiós món de les abelles de la mel.

En el forn vam poder preparar el nostre propi pa fins i tot una coca d’aniversari. Com es fa i es cou el pa, com és i com funciona un forn de llenya, els diferents ingredients segons el tipus de massa, què és el llevat…També va ser necessari aplicar operacions de càlcul i mesura per elaborar proporcions.

Fer de grangers, alimentar i netejar els animals dels quals n’obteníem la llet, va ser un altre taller. De la llet de la granja vam poder elaborar mantega i, fins i tot en aquest taller de transformació d’aliments vam preparar les hamburgueses que cuinarien per un dels àpats.

Va ser una experiència molt interessant i divertida de la que vam aprendre i gaudir molt sense cap dubte.

Escola Pla del Puig

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1693
1705 views
1705 views

Editorial 1693

Redacció - 14 de juny de 2024
14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang
51 views
51 views

14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang

Comunicació del Banc de Sang - 14 de juny de 2024
El racó del lector
81 views
81 views

El racó del lector

Redacció - 13 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com