0 Shares 565 Views

Adéu Can Ferrer

2 de febrer de 2023
565 Views

Sempre m’havia preguntat el perquè, d’on venia el nom, amb lletres molt grans: “Piscines Bahia”. Ens feia gràcia.

En aquells temps, a mitjan anys seixanta, quan teníem 9 o 10 anys, i en un moment on els pobles encara no en disposaven de municipals, era una gran atracció per a molta canalla de Sant Fruitós i Navarcles poder anar un cop a la setmana a una piscina a aprendre a nedar. Hi anàvem i tornàvem a peu, xino xano, amb una bossa de plàstic i els més afortunats amb una bossa d’esport, amb el banyador, la tovallola, i un gelat de gel, dels de pal, regalimant entre mans… brutal.

Ens hi trobàvem nanos de l’acadèmia Oliveras de Navarcles i de l’acadèmia Central de Sant Fruitós (la del Joan Descals, el Toni Massegú, el Nasi Sala, la Teresa Descals i l’Àngel Moreno)

Amb el Valentí i el Josep M. Ferrer ens vàrem conèixer a l’escola, els seus pares tenien el Bar Restaurant. Amb el temps van haver de fer més gran el pàrquing. Els esmorzars de forquilla i els menús casolans i econòmics atreien gent de tota mena; camions, autocars, particulars, etc. Els últims anys amb una cuina d’altíssima qualitat que enamorava tothom.

Amb la desaparició de la piscina, el nom de Can Ferrer va anar guanyant força fins a esdevenir un referent dins el món de la restauració.

Segur que tots nosaltres, igual que gent de tota la comarca, en un moment o altre de la nostra vida hem celebrat un casament, un bateig, una comunió o algun altre esdeveniment.

Amb aquest tancament, desapareix també un dels últims locals mítics de celebracions de la zona, com ho van ser també en el seu moment La Cuina i el Retiro.

Adéu Piscines Bahia. Adéu Can Ferrer!!!

Àngel Esquius.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
27 views
27 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
24 views
24 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
37 views
37 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
38 views
38 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com