0 Shares 1004 Views

Acte “Va de llibertat” i presentació de la llista municipal d’ERC Sant Fruitós de Bages

25 d'abril de 2019
1004 Views

El passat diumenge 14 d’abril a la tarda, la sala polivalent del Nexe de Sant Fruitós de Bages es va omplir de persones interessades en sentir les propostes que la secció local d’ERC plantejava.

En un acte emmarcat dins la campanya “Va de llibertat” d’Esquerra Republicana de Catalunya per a la convocatòria d’eleccions al Congreso i al Senado espanyols, i amb un format de petites entrevistes, la periodista Carmina Oliveras va entrevistar a la Carolina Telechea, diputada i número 3 a la llista al Congreso, qui va exposar el plantejament del partit d’esquerres a Madrid, així com va poder explicar les seves darreres visites als presos polítics.

Posteriorment va entrevistar a la cap de llista per a les eleccions municipals de Sant Fruitós, Àdria Mazcuñan i Claret, qui va fer valoració de la legislatura, va exposar el model de poble que planteja ERC Sant Fruitós, i també va clarificar la posició del grup municipal respecte del POUM.

Seguidament, es va procedir a presentar la llista candidatura per a les properes municipals, una llista cremallera -alternant homes i dones-, que mostra continuïtat amb el projecte endegat fa quatre anys i amb noves incorporacions que aporten nous valors a la candidatura.

L’acte es va cloure amb un brindis i una crida a la participació a les eleccions, com a base de la democràcia, amb el desig d’obtenció d’uns molt bons resultats per a ERC, que li permetin ser decisiva a l’hora de configurar un nou govern.

ERC Sant Fruitós

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com