0 Shares 1386 Views

A la vora del foc.

4 d'abril de 2020
1386 Views

Poesia, teatre, literatura infantil i narrativa, sense oblidar les Garrofes de Berga. És en Xavier Gonzàlez-Costa, i tot això il·lustrat per l’artista berguedana Bet Calderer.

XAVIER GONZÀLEZ-COSTA
Xavier Gonzàlez-Costa va començar a viatjar als vuit anys, acompanyant a Juli Verne i a Tintin. Després, de gran, ha anat a veure si és veritat. Tot i formar-me acadèmicament en ciències econòmiques, ja adult, ha trobat la seva realització en les lletres, l’escena i els viatges. Ha publicat poesia, teatre, literatura infantil i narrativa, i ha obtingut molts premis i reconeixements pels seus treballs. Com a actor, porta més de vint-i-cinc obres de teatre al sarró del Garrofa, el personatge dels Pastorets de Serafí Pitarra que va interpretar durant vint-i-sis Nadals a Berga. I com a viatger, és un enamorat de l’Àfrica, d’on ha estat a més d’una dotzena de països, cooperant amb l’organització “Viatgers sense Fronteres”. Col·labora regularment amb diferents mitjans, i li fa molta il·lusió explicar que, com a autor de “Dimoni d’Angelet!”, va ser convidat pel Catalan Institute of America de Nova York, i que dos dels seus poemaris, “Lluny de qualsevol lloc” i “Ventrilòquia”, són i es poden llegir a la biblioteca de la Universitat de Harvard (Massachusetts, EE.UU).

BET CALDERER
Bet Calderer és una Berguedana de Barcelona, artista i grafista. Sortida dels forns de la Facultat de Belles Arts de la capital, se sent orgullosa de poder dir que va començar a treballar al costat Pepe Calvo, amb qui va aprendre l’ofici de donar solucions de disseny gràfic per a empreses com Coca-cola, Santiveri, Martínez-Bimbo, Marcilla, etc. Des de ja fa més de quinze anys, ha fet de la seva passió, la pintura i el dibuix, el seu modus vivendi. Ha col•laborat amb Ibèrica de danza amb l’escenografia pictórica de l’espectacle “Las estaciones”.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1693
1703 views
1703 views

Editorial 1693

Redacció - 14 de juny de 2024
14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang
51 views
51 views

14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang

Comunicació del Banc de Sang - 14 de juny de 2024
El racó del lector
81 views
81 views

El racó del lector

Redacció - 13 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com