0 Shares 833 Views

Parlem amb… Marcelo Clavero

8 de juliol de 2017
833 Views

Aquest any, a la fira del caçador, hem comptat amb la visita de l’alcaldesa d’Archidona (Malaga), un poble pioner que celebra la Fira del Gos des de fa 25 anys.

Les activitats d’enguany han sigut les mateixes de l’any passat: El tir amb arc i tir al plat estaven situats al costat de la piscina municipal i el recorregut de caça també; al bosquet hi havia el concurs de gossos de mostra i una parada on hi havia ocells de presa.

Per la fira també hi havia el senyor Marcelo Clavero, subcampió del món de tir al plat, al qui li vam fer una entrevista:

Bon dia senyor Clavero, ens agradaria fer-li unes preguntes.

Endavant doncs.

Quants campionats has guanyat?

Bé, he guanyat tres campionats, un com a la categoria sènior i dos com a veterà.

I quins títols tens actualment?

Actualment sóc el segon d’Europa des del campionat de tir al plat que es va celebrar a Xipre, i el tercer del món amb la selecció española per un campionat a Melbourne, Australia.

Que és el que més t’agrada de la caça?

A veure, de la caça m’agrada tot… però en especial la caça major, sobretot el porc senglar. També m’agrada molt la pesca.

Que prefereixes, ensenyar o tirar?

Actualment exerceixo classes de tir…i sincerament, m’agrada molt més ensenyar que tirar; m’agrada sentir-me orgullós dels meus alumnes quan guanyen campionats o concursos…

Finalment, que opines de la Fira del Caçador de St. Fruitós?

Crec que està molt ben organitzada, és bonica i el personal mostra que li agrada estar aquí, és bastant bona. S’ha tornat molt coneguda i ja s’ha fet ressó a altres comarques. Resumint, m’agrada molt.

Moltes gràcies senyor Clavero! Fins aviat.

A vosaltres!

Xènia Mata (13 anys)

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com