0 Shares 791 Views

50è aniversari de l’arribada de l’home a la Lluna

13 d'octubre de 2019
791 Views

20 de juliol de 1969, aquella nit Neil Armstrong es va convertir en el primer ésser humà que va trepitjar la Lluna.
El proper 25 d’octubre, a la sala polivalent de la Biblioteca Municipal, podrem reviure aquells moments històrics i excepcionals; vivències que podrem recordar o conèixer de la mà de l’Àngel Massallé.
Qui es l’Àngel Massallé (Terrassa, 1948). Format a Barcelona, és tècnic publicitari de professió, viatger i astrònom per afició i amant de tot allò que afecta a la terra, a l’espai i als homes per devoció.
En realitat, vocacionalment, el podríem definir com un col·leccionista d’experiències. Li agrada provar-ho tot o gairebé tot; ha creuat amb globus la sabana africana, ha travessat esquiant tota la Laponia, s’ha tirat amb paracaigudes i amb parapent, ha participat en la desfilada d’independència d’Indonèsia, ha estat al camp base del K2, ha bussejat pels esculls de la Gran Barrera de Corall, és un gran observador d’eclipsis totals de Sol i d’aurores boreals, ha portat la torxa olímpica, etc., etc.
En la seva vida laboral ha treballat en els camps de la comercialització i del màrqueting i com a empresari ha contribuït al rellançament de les dues principals empreses jogueteres catalanes (BORRÀS, els de la Màgia Borràs i EDUCA, els dels puzles).
La seva afició a l’astronomia l’ha portat a presidir l’Agrupació Astronòmica de Sabadell, l’agrupació astronòmica més important del nostre país i una de les més grans d’Europa.
És un divulgador d’astronomia, conductor de sessions d’observació astronòmica i comentarista de temes astronòmics als programes radiofònics de SOM AQUÍ de Ràdio Terrassa i del programa DIVENDRES de TV3.
Conferenciant habitual, ha impartit conferències, entre d’altres a Col·legis Majors, a Agrupacions Astronòmiques a Congressos d’Astronomia, a Aules d’Extensió Universitària i a Escoles, Biblioteques, Ateneus, Centres Culturals, Cases de Cultura, etc.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
29 views
29 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
27 views
27 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
37 views
37 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
41 views
41 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com