0 Shares 449 Views

34è Concurs de Contes Montpetit 2023 – Laura López Recuenco – 4rt EP Escola Paidos

3 d'agost de 2023
449 Views
Per: Laura López Recuenco – 4rt EP Escola Paidos / Il·lustracions: Clara Oliveres

Hi havia una vegada una nena que li encanten les novel·les de misteri que es deia Júlia. Aquesta nena vivia en un poble molt a prop del bosc que es deia Luina. Cada dia anava a jugar una estona amb els seus amics al bosc, i un dia va sentir un soroll que venia d’un arbre, i de sobte va aparèixer un gat de color negre. La Júlia va pensar que s’havia perdut i el va portar a casa seva amb els seus pares. La resta del dia va ser molt tranquil. Fins que va arribar la nit i se’n va anar a dormir amb el gat negre.
A mitjanit va sentir un soroll que venia de la cuina, la Júlia va baixar les escales per veure que era. El gat estava sortint de casa! la Júlia el va perseguir fins a una mansió. La Júlia tenia molta por, però va entrar perseguint al gat negre. El gat va pujar les escales i quan la Júlia anava a pujar va sentir una persona parlant, ella va pujar molt ràpidament i va veure quatre nens, la Júlia va preguntar qui eren i un dels nens li va dir que estaven investigant sobre un tresor al museu. La Júlia els va dir als quatre nens que a ella li encanten els misteris i si podia ajudar, els quatre nens van dir que si podia ajudar. Però que el tresor estava al museu d’història. Però que a ells els havien prohibit l’entrada perquè l’última visita no van parar de tocar-ho tot. Però abans de res la Júlia va preguntar, heu vist a un gat negre? I en aquell moment van sentir miolar al gat, van baixar per les escales i van veure el gat negre que sortia de la mansió i anava en direcció al museu!!


Els nens i la Júlia van seguir al gat. I van veure com entrava al museu per una porta oberta en la part de darrere, i els nens i la Júlia també van entrar. Van seguir al gat fins a l’exposició egípcia i el gat es va parar davant d’una estàtua gegant que tenia forma de gat, de cop els ulls de l’estàtua es van il·luminar i la llum que sortia apuntava cap a la paret on es va obrir un passadís secret del qual baixaven unes escales, el gat va baixar i els nens el van seguir, van arribar fins a una habitació on hi havia una tomba. El gat es va apropar a la tomba i va començar a rascar-la amb la pota com si volgués obrir-la. Els nens es van apropar i la van obrir, dins i hi havia un tresor i uns diaris escrits en egipci. Un cop van avisar al responsable del museu, va mirar els diaris i els va dir que anaven sobre unes aventures d’una nena que es deia Júlia i els seus amics que anaven acompanyats d’un gat negre. La Júlia i els seus amics es van mirar i de sobte el gat va miolar i va desaparèixer.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Joan Altimiras Queralt ha mort a l’edat de 89 anys.
193 views
193 views
Editorial 1678
472 views
472 views

Editorial 1678

Redacció - 1 de març de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Calçotades
438 views
438 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Calçotades

Galdric Sala - 29 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com