0 Shares 1400 Views

32 anys de Montpetit

14 de juliol de 2021
1400 Views
Per: Teresa Riquelme

 

He llegit el Montpetit Núm. 3 de juny 2021 que compleix 32 anys. Felicitats bonic!!!

Donar les gràcies a l’alcaldessa Àdria Mazcuñan, a la Regidora de Cultura Laia Feliu,  a Eva Fàbregas,  a Brogit -difonen cultura-, a tot el professorat de les escoles, al jurat, a la il.lustradora Clara Oliveres, i a totes les persones que treballen perquè el Concurs infantil de Contes Montpetit sigui un èxit; i sobretot felicitar a aquests 336  nens i nenes que hi han participat escrivint els seus contes. Perquè jo hi crec en els contes; i com que hi crec,  estic contenta. Sobretot donar les gràcies i un record molt gran per a la directora de la Biblioteca de Sant Fruitós Conxita Fenoy, amb qui vàrem ser “còmplices” durant temps de la il.lusió i l’alegria de tot el que feia referència al Concurs infantil de Contes Montpetit. Ella és un dels grans puntals d’aquest Concurs.

La revista ha quedat esplèndida, molt bonica. Interessant poder llegir els contes publicats, amb les fotografies dels guanyadors, acompanyats d’uns dibuixos tan alegres i divertits. El conte AMOR A DISTÀNCIA d’Iris Amèrigo: Que bonic i tendre és aquest conte d’amor a distància entre Lorelay i el Solet!.  LA FLOR MÀGICA d’Aitor Cabello: Molt interessant, d’actualitat i lluitador, tenint en compte la pandèmia que patim pel COVID-19. LA SKATER de Mar Casas: Quina noia més valenta i intel.ligent és l’Ainhoa que sap lluitar pels seus drets, a més és solidària i sap fer amics.  POL de Derek Expósito: Un gran visca pel gos Pol!, entranyable, arriscat i valent, un gos de molta vàlua sense cap dubte. EL RESCAT DE L’ESPURNA de Víctor Soler: Entre els pescadors, la família i la valerosa i decidida Espurna, aconsegueixen salvar una nena que s’ofegava. Quina alegria més gran per a tots!. EN MÀRIUS EBERLI I LA RECERCA DE L’AU FÈNIX: Un conte de fantasia, d’aventures i d’imaginació, amb un final feliç de llibertat per la bella Au Fènix. La meva sincera enhorabona per a tots els guanyadors!

Per els 330 participants que no han guanyat també la meva sincera felicitació pel seu conte, n’heu d’estar contents del vostre conte. El vostre conte també és molt valuós i és molt possible que us vinguin ganes d’escriure’n més perquè amb els contes podreu expressar moltes coses que segur que penseu.

Les fotografies de color molt bones, seran un gran record!!! Em sumo també  a l’última pàgina de la coberta de Montpetit, en el dibuix que ha fet Galdric’21. “” Nosaltres escrivim i llegim…això ens permet de gaudir de tots els superpoders anteriors…I més!

 

 

                                                                                                                        

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

18, i ara què?
74 views
74 views

18, i ara què?

Josep Sanfeliu - 6 d'agost de 2022
La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.
60 views
60 views

La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages - 5 d'agost de 2022
Racó de poesia: Mireia Calafell
55 views
55 views

Racó de poesia: Mireia Calafell

Francesc Canellas - 5 d'agost de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com