0 Shares 1013 Views

28 i 29 d’abril: vine a la Festa Alicia’t a Món Sant Benet

28 d'abril de 2018
1013 Views

T’agraden el món de l’alimentació i la gastronomia? Vols viure una festa única en família, amb activitats al voltant de la salut i l’alimentació? Apunta a l’agenda! Aquest cap de setmana se celebra, a Món Sant Benet, la 6a edició d’Alicia’t, la festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona que permet, també, descobrir els atractius turístics i gastronòmics de la zona en una jornada lúdica, pedagògica i participativa, en plena natura.

Una festa de l’alimentació amb més de 150 activitats per a tots els públics: tallers sobre alimentació, tastos guiats per especialistes, espai expositiu amb la presència dels productes identificatius de cada un dels territoris participants (un total d’onze), visites organitzades als Horts de Sant Benet, activitats per a la mainada i espectacles en directe d’animació infantil. I, també, presència de cuines amb Estrella que mostraran, en directe, algunes de les receptes que han estat reconegudes internacionalment.

Una jornada pensada per a tota la família que us permetrà, a més, conèixer l’activitat que realitza la Fundació Alícia en la promoció d’hàbits d’alimentació saludable, amb especial atenció a les restriccions alimentàries i altres problemes de salut.

Veniu amb la panxa buida i els sentits desperts. Descobrirem i investigarem, plegats, les possibilitats dels aliments i els reptes que ens planteja la cuina. Aprendrem i, sobretot, ens ho passarem bé. Consulta tot el nostre programa d’activitats a www.alicia.cat.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com