0 Shares 836 Views

100 dies de la moció o 100 dies de govern

6 d'octubre de 2020
836 Views

Per: Equip de Govern de Sant Fruitós de Bages

L’equip de govern actual ja fa 100 dies que rutlla. Un equip de persones que treballem, dia a dia, perquè Sant Fruitós sigui millor.
I treballem mirant endavant, desencallant projectes que estaven aturats, intentant millorar projectes heretats, per més mal plantejats que estiguessin, i, evidentment, hem engegat nous projectes.
Val a dir que aquest govern no vol treballar de cara a la galeria, a cop de titular. Aquesta no és la nostra manera de fer, per això no han sortit titulars llampants que desprès resulten buits o falsos. Si treballem amb rigor, els projectes requereixen d’un treball previ abans no s’aproven i s’executen. Si no, correm el risc de fer populismes anunciant què farem, què estem preparant, què licitem, què comencem a fer i què inaugurem… amb un sol projecte… i potser no cal enredar a la gent. Quan una iniciativa estigui a punt, aquell serà el moment per noticiar-la.
En aquests 100 dies, hem revisat projectes que ja estaven en dansa, i que eren un despropòsit, com les obres de la nova comissaria de la policia i l’ampliació del primer pis del museu municipal; hem desencallat temes que no s’havien engegat, amb la millora de la Tolega, obra que s’iniciarà en breu, i la de l’Skate parc, dotant la partida econòmica per tal que també en breu s’emprengui. I alhora, hem engegat nous projectes, com la millora de l’oficina d’atenció a la ciutadania, el carril bici a Torroella, la propera obertura d’una oficina per a la recuperació econòmica per afectats per la pandèmia Covid, el Pla Global de Recuperació Econòmica, i la trobada d’un local perquè el Cau pugui dur a terme les seves activitats en un espai propi i segur.
I tot això, amb el mateix pressupost! A aquest 2020 farem tots els Projectes previstos i n’hem fet de nous! Fem més, millorem, i desencallem.
Hem tingut unes primeres setmanes plenes d’imprevistos, només començar afrontant l’obertura de la piscina municipal en un estiu tan complex però, sobretot amb una gestió prèvia nefasta, que vam rectificar en la primera setmana de govern; l’incendi de dues empreses i la posterior contaminació de les aigües del Riu d’Or, oferint per primera vegada la portada d’aigües als regants amb més de 460.000 litres. Un seguit d’imprevistos que hem resolt de forma ràpida i amb solucions noves, imaginatives i que s’han demostrat eficients.
També, la reobertura de les escoles, amb la complexitat que aquest any tenia, donant suport a les escoles, i vetllant per l’entrada segura de tots els infants del poble als seus centres escolars, hem contractat agents cívics i hem comptat amb la col·laboració de la policia local i protecció civil per tal que les entrades a les escoles es poguessin fer amb total seguretat. Treballarem per instaurar els camins escolars de manera que anar a l’escola a peu sigui segur i als infants no els calgui anar amb el cotxe.
Hem treballat amb el teixit empresarial per tal de poder anar eixugant la crisi econòmica de la pandèmia. Hem aprovat una subvenció extraordinària a l’APAES.
Treballem en un pla de reactivació econòmica de San Fruitós a nivell global, un conjunt d’accions coordinades, coherents i pensades per tothom.
Hem començat a aplicar millores a la OAC, amb una nova contractació, inici del projecte de millora de la primera atenció a la ciutadania, i és imminent l’obertura de la nova Oficina de Recuperació Econòmica en l’àmbit de Covid, per tal de poder donar tota la informació concreta i suport a aquells qui s’han vist i es veuen afectats en diferent mesura per la pandèmia. Dues mesures iniciades i que demostren quin es l’objectiu del nou govern: les persones.
Hem fet recerca i hem trobat un lloc per tal que el Cau Frifènics puguin dur a terme les activitats cada dissabte amb espai propi, i segur. I l’hem trobat! Iniciem les obres de reforma perquè com més aviat millor s’hi puguin instal·lar.
Valorem també el paper que durant aquests 100 dies ha dut a terme l’oposició. Una oposició negativa i destructiva, que en comptes de sumar ha mostrat voluntat manifesta de restar, de posar traves i de mentir. Sense aportar cap idea ni proposta, per tant, entenem que quan no poden sortir a la foto ja no interessa el bé del poble. Certament esperem que la seva manera de fer oposició pugui canviar i sumin, pel bé de Sant Fruitós i de tots els veïns i veïnes.
100 dies i fins al maig de 2023, treballem i treballarem, colze a colze, per millorar Sant Fruitós, i amb el propòsit d’avançar cada dia.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
99 views
99 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1393 views
1393 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1237 views
1237 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com