0 Shares 699 Views

“10 ANYS NAVEGANT PER LA HISTÒRIA”

28 de juny de 2018
699 Views

El passat dissabte 16 de juny la nostra escola va celebrar la festa de final de curs.
Celebràvem dos fets importants, primer el tancament d’aquest curs i segon l’acte final d’aquests 10 anys de vida de la nostra escola.

Es van obrir portes a les 5:30 de la tarda i es va fer un espectacle en el qual hi van participar tots els alumnes de l’escola.

Tal i com deia el títol de la festa, aquest curs el fil conductor ha estat “10 anys navegant per la història”; per tant, les representacions dels alumnes van estar relacionades amb un recorregut evolutiu de la història marítima, on es van recordar alguns projectes que s’han treballat al llarg d’aquests 10 anys.

Els alumnes de primer ens van fer una pinzellada de la prehistòria i ens van mostrar com es construïen els rais, a continuació van aparèixer els alumnes de quart que ja van fer la seva actuació amb l’aparició d’una nau, uns rems i una vela remuntant-nos a l’època dels egipcis.

El vaixell es va anar transformant en una galera grega on la seva tripulació, els alumnes de tercer, van escenificar un episodi de l’Odissea; aquesta mateixa embarcació es va anar transformant en un vaixell mercant i van aparèixer els romans, els alumnes de segon, que protegien les seves mercaderies.

Vam arribar a l’Edat Mitjana amb un vaixell de tres veles. Els alumnes de cinquè ens van obsequiar amb una dansa medieval amb la gent del poble i sense saber com van aparèixer els pirates, els alumnes d’Educació Infantil de P3, P4 i P5, amb el seu vaixell pirata que ens van mostrar què s’aprèn a l’escola de pirates.

Finalment aquell vaixell que havia començat sent una petita barqueta es va convertir en un transatlàntic que transportava passatgers i mercaderies per aconseguir fer les Amèriques. I això ens ho van explicar els alumnes de sisè.

Una vegada acabades les representacions, els alumnes de 6è, es van voler acomiadar de tots nosaltres amb una petita sorpresa.

Després l’Ajuntament ens va fer una breu presentació de la festa major infantil.

A la segona part de la festa organitzada per l’AMPA, tothom va poder participar en diferents activitats i jocs de grecs, romans, egipcis…, el sopar a la fresca i gaudir d’una actuació musical com a cloenda d’aquests deu anys.

Va ser una vetllada molt agradable, compartida amb els alumnes i les seves famílies.

Escola Pla del Puig

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

La psicomotricitat a la Llar d’Infants
119 views
119 views

La psicomotricitat a la Llar d’Infants

Llar d'Infants Les Oliveres - 28 de febrer de 2024
Rua del carnestoltes de l’Institut Gerbert d’Aurillac
137 views
137 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com