0 Shares 917 Views

XXV FESTIVAL INTERNACIONAL DE MUSICA CLASSICA Sant Fruitós de Bages – Memorial Eduard Casajoana

8 de juliol de 2019
917 Views

11 Juliol 2019, 22:15h
MÓN SANT BENET
GALA DE TENORS
CARLOS COSÍAS, tenorBarceloní, guanyà la 1a edició del Certamen de Cant M. Ausensi de Barcelona, així com el premi Plàcido Domingo-Pepita Embil al Mejor Cantante de Zarzuela al Concurs Internacional Operalia de Plàcido Domingo, 2n premi del Concurs Internacional de Cant F.Viñas, així com Premi al Millor Intèrpret de Donizetti i Premi al millor cantant espanyol. Premio a la Mejor Voz Masculina del 2015 per l´Asociación Lírica Española.
• MARC SALA, tenor

Tenor líric-lleuger nascut a Barcelona, destaca en els rols mozartians i de bel canto romàntic italià com Die Zauberflöte, El rapte del serrall, Elisir d’amore, Don Pasquale, etc. La seva carrera es desenvolupa a Europa, sobretot a Espanya, Itàlia, França i Alemanya. Ha realitzat gires de concerts per Xipre, Panamà, Veneçuela, Japó i Costa Rica.
• ALBERT DEPRIUS, tenor

Nascut a Pineda de Mar, va estudiar al Conservatori Superior de Música del Liceu. Obté el grau superior de cant amb Menció honorífica. Ha assistit a classes magistrals impartides per M.Caballé, J.Aragall, P.Lavirgen i V. Sardinero. Ha estat guardonat en diversos concursos de cant: 1er premi al XVI Concurs internacional per a cantants lírics F. Cilea de Reggio di Calabria, 1er premi al millor intèrpret de cant i 2n premi en el VI Festival de Músics joves de Catalunya.
RICARDO ESTRADA, piano

Estudià amb els mestres R. Coll i M. Hastings a Barcelona, havent rebut també consells de P.Badura Skoda i d´A. de Larrocha. Especialitzat en el repertori líric, és un dels correpetidors més destacats del país actualment, així com un dels més sol·licitats coach operístics. Ha acompanyat a les classes magistrals de grans mestres com M. Caballé J.Aragall, J.Pons, T.Berganza Ch. Studer, E.Fiorillo, I.Theorin, T.Tomasson, I.Penagos o K.Tretyakova. Ofereix regularment classes magistrals de repertori a diferents teatres espanyols així com a Mèxic, Panamà, Xina, Lituània, Bolívia, Àustria, etc.

El Concert.
El concert del proper dijous té una genealogia que es remunta a una data concreta: la del 7 de juliol del 1990 quan, en motiu de la finalització de la Copa del Món de Futbol, tres dels tenors més populars del moment van decidir pujar junts a un escenari per oferir un programa. També a Catalunya el pianista i repertorista Ricardo Estrada va pensar en concebre una fórmula semblant i va decidir unir a tres joves tenors com ho són Albert Deprius, Marc Sala i Carlos Cosías per atrevir-se amb un programa que, diguem-ho quan més aviat millor, és d’aquells que, fins i tot, els no coneixedors del gènere, a ben segur, poden haver escoltat alguna vegada, ja sigui de la mà del cinema o la publicitat.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Festa Major d’hivern
43 views
43 views

Festa Major d’hivern

Redacció - 29 de gener de 2023
El parc de Can Figueras s’obre al públic sumant un nou espai verd al nucli del municipi
65 views
65 views

El parc de Can Figueras s’obre al públic sumant un nou espai verd al nucli del municipi

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages - 28 de gener de 2023
Nota del consell parroquial: Diumenge 29 de gener de 2023  IV diumenge de durant l’any /  Cicle A
48 views
48 views

Nota del consell parroquial: Diumenge 29 de gener de 2023 IV diumenge de durant l’any / Cicle A

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 28 de gener de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com