Voleibol Sant Fruitós A Sènior 1ª Catalana

Redacció
Lectura de 2 min

Aquest cap de setmana el sènior A es va desplaçar a la capital per jugar contra el Vall d’Hebron, penúltim classificat però amb dues victòries consecutives en les últimes dues jornades.

- Anunci patrocinat -

L’Asfe era conscient de la importància del partit ja que necessitava treure un punt d’aquest partit per aconseguir la permanència a primera catalana i la possibilitat de jugar un ascens a Nacional.

El partit es disputava amb un ambient molt fred, pels dos equips era complicat i la manca de desplaçaments era evident, vivint-se un vòlei poc vistós, més aviat estàtic però sempre controlant el marcador les bagenques que amb millor defensa aconseguien el 0-1 al marcador.

El segon set l’equip bagenc va fer canvis i les jugadores van sortir a la pista molt fredes, va costar entrar al partit i un Vall d’Hebron més rodat agafava avantatge. Tot i remuntar a finals del set, les barcelonines aconseguien igualar el marcador 1-1. El tercer set va ser en el que el Sant Fruitós es va mostrar més superior, controlant-lo de cap a fi i aconseguint amb certa facilitat avançar-se en el marcador. Quan tot estava de cara per l’Asfe, aquest no ho va saber tancar i va deixar créixer les locals que tot i ser un set molt igualat, les locals van aconseguir-lo guanyar per la mínima 25-23 i igualar el partit 2-2. L’últim set, de clar domini local, el Sant Fruitós sempre va anar al darrere en el marcador, errors en recepció i en defensa, no van permetre a les bagenques guanyar el partit. Tot i la derrota, l’Asfe va aconseguir el punt necessari per assegurar-se la permanència a Primera Catalana i d’aquí dues setmanes iniciarà la fase d’ascens a Nacional.