0 Shares 694 Views

Voleibol Sant Fruitós A Sènior 1ª Catalana

22 de gener de 2020
694 Views

Aquest cap de setmana el sènior A es va desplaçar a la capital per jugar contra el Vall d’Hebron, penúltim classificat però amb dues victòries consecutives en les últimes dues jornades.

L’Asfe era conscient de la importància del partit ja que necessitava treure un punt d’aquest partit per aconseguir la permanència a primera catalana i la possibilitat de jugar un ascens a Nacional.

El partit es disputava amb un ambient molt fred, pels dos equips era complicat i la manca de desplaçaments era evident, vivint-se un vòlei poc vistós, més aviat estàtic però sempre controlant el marcador les bagenques que amb millor defensa aconseguien el 0-1 al marcador.

El segon set l’equip bagenc va fer canvis i les jugadores van sortir a la pista molt fredes, va costar entrar al partit i un Vall d’Hebron més rodat agafava avantatge. Tot i remuntar a finals del set, les barcelonines aconseguien igualar el marcador 1-1. El tercer set va ser en el que el Sant Fruitós es va mostrar més superior, controlant-lo de cap a fi i aconseguint amb certa facilitat avançar-se en el marcador. Quan tot estava de cara per l’Asfe, aquest no ho va saber tancar i va deixar créixer les locals que tot i ser un set molt igualat, les locals van aconseguir-lo guanyar per la mínima 25-23 i igualar el partit 2-2. L’últim set, de clar domini local, el Sant Fruitós sempre va anar al darrere en el marcador, errors en recepció i en defensa, no van permetre a les bagenques guanyar el partit. Tot i la derrota, l’Asfe va aconseguir el punt necessari per assegurar-se la permanència a Primera Catalana i d’aquí dues setmanes iniciarà la fase d’ascens a Nacional.