7 de febrer de 2020
1384 Views

L’equip sènior B és un equip pràcticament nou d’aquest any; la majoria de les jugadores són noves incorporacions, jugadores que venen d’altres equips o bé jugadores que havien jugat en altres temporades a l’Asfe i han decidit reincorporar-se. Així doncs, l’equip del Bages no només s’enfronta a l’objectiu de la temporada, sinó que també ho fa a l’objectiu d’unir l’equip i el joc de cada una d’elles.
L’equip està format per Judit Anton, Marta Jorge, Erola Luna, Maria Martinez, Marina Masip, Núria Montanyà, Maria Olucha, Daisy Pellicer, Sandra Rodriguez i Laia Sala.
Aquest cap de setmana l’equip va iniciar la segona lliga de la temporada amb l’objectiu de mantenir la plaça a tercera catalana. El partit es va disputar a Cubelles, un rival fins aleshores desconegut per les sant fruitosenques. L’Asfe, tot i ser conscient de la importància del partit i de la nova lliga, no va aconseguir puntuar contra un rival superior en atac i en sac. Els dos primers sets van començar de clar domini local, i en cap moment es va aconseguir reduir la diferència de punts entre els dos equips.
El tercer set, i amb un marcador 2-0 en contra, l’equip bagenc el va iniciar amb un marcador força igual fins a la meitat del set però, altre cop, l’equip de Cubelles amb un sac i un remat contundent aconseguia emportar-se el set, i per tant, els tres punts del partit.
Tot i la derrota, l’equip de ben segur seguirà treballant! Venen tretze partits per endavant amb un objectiu clar: quedar entre les quatre primeres posicions per mantenir la categoria.