0 Shares 1080 Views

Vivim la primavera i Sant Jordi

2 de maig de 2018
1080 Views

A la Llar d’Infants Municipal Les Oliveres ja ha arribat la primavera!
A l’Ambient Sensorial hi hem trobat un bosc ple de flors de tots colors, diferents cuques i animalets ben variats: marietes, papallones, abelles, ocellets… Un munt de material divers elaborat per les mestres, amb diversitat de textures, tamanys, formes i colors, que ens atreu i ens anima a fer volar la imaginació.

A tots els nens i nenes de la Llar ens agrada molt estar en aquest ambient perquè ens ofereix moltes possibilitats de joc: ens amaguem a dins de les casetes, passegem pel camí, recollim flors amb els cistells, les encaixem al jardí foradat com si les plantéssim, fem seriacions amb les abelles que tenen les ales de diferents colors, experimentem amb les ampolles sensorials que totes contenen materials diferents de l’estació…

I a l’espai de llum, continuem quedant bocabadats quan descobrim com interacciona la llum amb cadascun dels objectes que les mestres ens proporcionen.

A més a més, com que dilluns va ser Sant Jordi, al llarg de tots aquests dies hem conegut la seva Llegenda. Les mestres han preparat, per tots els infants, una representació d’aquest conte amb ombres xineses i una banda sonora molt especial.

Ens agraden molt els contes! Els grans de la Llar vam anar a la Biblioteca Municipal. La Conxita ens va explicar el conte de l’Osset Blanc, un osset que havia perdut els calçotets. Vam riure molt! I després vam poder mirar molts llibres de cartó de la zona infantil.

I per celebrar de ple la diada de Sant Jordi, dilluns vam passejar pels carrers de Sant Fruitós per poder veure totes les paradetes de roses i llibres que hi havia i sentir dins nostre l’essència que ens aporta aquesta festa catalana de l’amor.
VISCA SANT JORDI!!!

L’equip de mestres Llar d’infants municipal Les Oliveres

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com