0 Shares 817 Views

Vicenç Llorens, cap de la llista Junts per Sant Fruitós, explica que està en tractament mèdic

10 de maig de 2019
817 Views

Vicenç Llorens Concustell, el cap de llista de Junts per Sant Fruitós a les eleccions municipals del 26 de maig, va anunciar en roda de premsa que està rebent un tractament de quimioteràpia per un càncer de pròstata des de fa aproximadament un mes. Ha explicat que ho feia públic perquè “hi ha qui escampa falsos rumors sobre la seva malaltia per interessos polítics”.
Llorens va fer aquest anunci acompanyat de gran part de la seva candidatura i de la presidenta comarcal del PDECat, Ivet Castaño, explicant que s’enfronta a un rebrot de la malaltia que li van detectar el novembre del 2014, i per la qual va rebre un tractament de radioteràpia. Ara, els metges li han aconsellat sessions de quimioteràpia, que rep cada tres setmanes des del passat mes d’abril i que haurà de mantenir probablement fins a l’octubre o novembre. “És possible que em caigui el cabell”, comentava, però, tot i el que suposa la malaltia, “li vull treure tota la importància del món”, i és amb aquest “positivisme” que vol treballar pel poble. “No espero cap campanya de suport, però no vull que ningú falti a la veritat”.
Llorens va explicar el seu cas amb un esperit positiu. Diu que quan li van diagnosticar la malaltia el 2014 la notícia va ser «colpidora, però mai m’he enfonsat», i en aquest sentit encara les eleccions «amb valentia».

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Un homenatge ple de tot
57 views
57 views

Un homenatge ple de tot

Redacció - 15 d'abril de 2024
Editorial 1684
959 views
959 views

Editorial 1684

Redacció - 15 d'abril de 2024
Frase de la setmana. Lluís Maicas
7470 views
7470 views

Frase de la setmana. Lluís Maicas

Redacció - 15 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com