0 Shares 292 Views

Valoració de l’ASFE de l’aplaçament de la construcció del nou pavelló.

1 d'abril de 2021
292 Views
Text: Redacció

 

Després d’haver rebut la nota de l’escola Pla del Puig, la comunicació del Govern Municipal de Sant Fruitós i la nota de premsa de Gent fent Poble referent al nou pavelló-gimnàs, previst per l’anterior Ajuntament que havia de servir tant com a gimnàs de la nova escola com perquè l’ASFE pogués fer-lo servir, sembla que no es farà a l’hora que la nova escola sino que es posposa, només ens falta conèixer la valoració d’una part molt interessada en dit pavelló, l’ASFE.

El MONTPEITÀ s’ha posat en contacte amb el seu president, Xavier Navarro Torner i ens ha contestat les dues preguntes següents:

Què teníeu previst fer amb el nou pavelló si, segons la Secretaria General de l’Esport, no es podia realitzar esports?

No podíem tenir previst res, perquè l’existència d’aquest informe ens va ser comunicada fa un mes pel nou govern, donant una versió diferent de la que ara exposa en aquest últim comunicat que han fet públic.

De quina manera us afecta la demora en la construcció del nou pavelló?

Aquesta demora ens afecta seriosament, ja que estem creixent en nombre d’equips. Amb els equips que tenim aquesta temporada estem entrenant en un pavelló saturat, a l’Escola Paidos, al Col·legi Monsenyor Gibert, i fins i tot, algun equip ho ha de fer al pavelló de Sallent.

Per la temporada vinent, preveiem tenir algun equip més, tan de volei com de bàsquet, sobretot dels equips de l’Escola de Bàsquet Sant Fruitós.

Que es trigui més a fer el nou pavelló significa que els equips tindran menys hores d’entrenament i, per tant, menys millora dels nostres esportistes.

No perdem l’esperança que qui s’hagi equivocat, rectifici el més aviat possible, pel bé de tots, especialment pel col·lectiu d’ensenyament.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs
1074 views
1074 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs

Redacció - 24 d'octubre de 2021
Homenatge a Lluís Companys
27 views
27 views

Homenatge a Lluís Companys

Redacció - 24 d'octubre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com