0 Shares 1275 Views

Us volem a casa

20 d'octubre de 2017
1275 Views

Davant l’ingrés a presó dilluns al vespre de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, aquest setmanari, recull les nombroses mostres de rebuig que cada dia han omplert els carrers i places del nostre país, així com tots els missatges de suport i solidaritat envers aquestes dues persones que han comès el delicte d’interposar els interessos col·lectius als propis.
Amb aquestes paraules, únicament volem refermar el veritable sentit de publicacions com el Montpeità, plurals, obertes i defensores de la llibertat d’expressió i de tot allò que té a veure amb les persones i els drets humans.

Dir també que, es manifest un important recolzament a l’ANC i Omnium Cultural, que han quedat orfes dels seus presidents, desitjant que ben aviat els tornin a tenir liderant les seves organitzacions.

Jordis, us volem a casa!

Dit això, no ens enganyem, res tornarà a ser igual, hi ha masses interessos perquè es vulgui afluixar; s’ha parlat de xoc de trens, s’ha parlat de camins paral·lels que mai es troben, la realitat es mes senzilla, davant de determinats problemes, hi ha interès en trobar solucions?, o es que les mateixes persones que han demostrat incapacitat per trobar-les, son en realitat el veritable problema?

Si aquesta situació, si aquests camins inexplorats en els que ens fiquen determinats polítics acaben malament, els responsables de les decisions en pagaran totes les conseqüències? i no toca dir que es culpa dels altres com sempre es fa. Es necessari endegar i aplicar articles i accions que ningú sap ben be en que consisteixen? ja que el seu redactat no deixa pas clar que s’ha de fer; es necessari prohibir contínuament? el més adient es parlar, però sembla ser que tothom hi posa cullerada perquè això no sigui així. S’han dit moltes burrades i es pot tenir la sensació de que molts dels que obren la boca, mai s’escolten, perquè si no, no es pot entendre les aberracions que arriben a dir.

Nomes esperar que per una vegada, aquests anomenats líders polítics, facin el que toca fer, que es oblidar-se de tot allò que no serveix per res, i que pensin nomes en els interessos de tots els ciutadans.

I ara, a esperar els esdeveniments del proper cap de setmana, perquè el més trist de tot plegat, és que dos no és barallen o no dialoguen, si un no vol.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Opinions de sobretaula: Veure i mirar
43 views
43 views

Opinions de sobretaula: Veure i mirar

Francesc Gannau - 30 de març de 2023
La vida bé val un somriure (7) La llengua
35 views
35 views

La vida bé val un somriure (7) La llengua

Miquel P. Cortina - 30 de març de 2023
El Racó del lector
44 views
44 views

El Racó del lector

Redacció - 29 de març de 2023
CAMFIC: La lumbàlgia
56 views
56 views

CAMFIC: La lumbàlgia

CAMFIC - 29 de març de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com