0 Shares 448 Views 1 Comments

Una exhibició de patinatge marca l’inici a la Pista de Gel de Sant Fruitós de Bages

8 de desembre de 2023
448 Views 1
Fotos: Dani Casas

 Aquest dimecres, a les 6 de la tarda, s’ha inaugurat amb gran expectació la Pista de Gel de Sant Fruitós de Bages, amb una impactant exhibició de ball protagonitzada pels esportistes destacats de Puigcerdà: Maria Escrichs, Adrian Jimenez i Alexandra Martines.

Després dels discursos inaugurals, va arrencar l’exhibició amb els tres esportistes. La patinadora Maria Escrichs, nascuda a Jaca fa 18 anys i també entrenadora, va ser la primera en prendre la pista. A més de ser campiona de Catalunya, competeix a nivell nacional i internacional.

A continuació, va ser el torn d’Adrian Jimenez, nascut a Granada fa 18 anys, qui actualment ostenta el títol de subcampió d’Espanya, campió de la Lliga nacional i competidor a nivell internacional en les proves del Gran Prix.

Per cloure l’exhibició, Alexandra Martinez, nascuda a Barcelona fa 19 anys i subcampiona de Catalunya, va encantar el públic amb la seva destresa sobre la pista de gel.

Un cop finalitzada l’exhibició, l’impulsor de la pista, Alfred Pagani, va convidar tots els patinadors del club CEFAR i de l’escola Pla del Puig a unir-se a la festivitat, donant oficialment el tret d’inici a la temporada de la Pista de Gel, que romandrà oberta fins el 22 de gener.

1 Comentari

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

La psicomotricitat a la Llar d’Infants
120 views
120 views

La psicomotricitat a la Llar d’Infants

Llar d'Infants Les Oliveres - 28 de febrer de 2024
Rua del carnestoltes de l’Institut Gerbert d’Aurillac
139 views
139 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com