0 Shares 622 Views

Un gener molt festiu a la llar d’infants

13 de febrer de 2019
622 Views

A la Llar d’Infants Municipal Les Oliveres, hem viscut molt intensament aquest mes de gener.

Tornant de les vacances de Nadal, vam poder gaudir dels regals que els Reis de l’Orient ens havien deixat a les nostres aules: als nadons un bufador de bombolles, a les aules d’1 a 2 anys estris de cuina de metall i a les de 2 a 3 anys miralls, tipis de roba i accessoris de disfresses.

Aprofitant que érem a les portes de la Festa Major d’Hivern de Sant Fruitós, vam fer tot un seguit d’activitats per conèixer i gaudir d’aquesta festivitat del nostre poble.
Vam experimentar amb un munt de confeti, vam decorar caixes de cartró per fer-les servir de capgrossos i vam ballar tot escoltant música de gegants tocada per grallers i música característica de Festa Major.

I hem conegut una mica més els nostres Gegants i Gegantons (el Sala, la Ricardis, l’Isarn i l’Aigó) mitjançant titelles i contes, ja que també són els protagonistes dels noms de les nostres aules.

Com a final de festa, la colla Gegantera de Sant Fruitós de Bages ens va venir a visitar a la Llar d’Infants, acompanyada dels nostres dos Gegantons. Els nens i nenes els van poder veure de ben a prop, es van poder ficar a sota de les seves faldilles i gaudir dels seus balls al ritme de les gralles. Quin munt de voltes que fèien i com els hi volaven les faldilles!

L’equip de Mestres
LLAR D’INFANTS MUNICIPAL LES OLIVERES

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Temperatures i pluges mes de gener 2023
32 views
32 views

Temperatures i pluges mes de gener 2023

Redacció - 7 de febrer de 2023
Foto record
53 views
53 views

Foto record

Jaume Grandia - 7 de febrer de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com