0 Shares 794 Views

Un gener molt festiu a la llar d’infants

13 de febrer de 2019
794 Views

A la Llar d’Infants Municipal Les Oliveres, hem viscut molt intensament aquest mes de gener.

Tornant de les vacances de Nadal, vam poder gaudir dels regals que els Reis de l’Orient ens havien deixat a les nostres aules: als nadons un bufador de bombolles, a les aules d’1 a 2 anys estris de cuina de metall i a les de 2 a 3 anys miralls, tipis de roba i accessoris de disfresses.

Aprofitant que érem a les portes de la Festa Major d’Hivern de Sant Fruitós, vam fer tot un seguit d’activitats per conèixer i gaudir d’aquesta festivitat del nostre poble.
Vam experimentar amb un munt de confeti, vam decorar caixes de cartró per fer-les servir de capgrossos i vam ballar tot escoltant música de gegants tocada per grallers i música característica de Festa Major.

I hem conegut una mica més els nostres Gegants i Gegantons (el Sala, la Ricardis, l’Isarn i l’Aigó) mitjançant titelles i contes, ja que també són els protagonistes dels noms de les nostres aules.

Com a final de festa, la colla Gegantera de Sant Fruitós de Bages ens va venir a visitar a la Llar d’Infants, acompanyada dels nostres dos Gegantons. Els nens i nenes els van poder veure de ben a prop, es van poder ficar a sota de les seves faldilles i gaudir dels seus balls al ritme de les gralles. Quin munt de voltes que fèien i com els hi volaven les faldilles!

L’equip de Mestres
LLAR D’INFANTS MUNICIPAL LES OLIVERES

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1693
1701 views
1701 views

Editorial 1693

Redacció - 14 de juny de 2024
14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang
49 views
49 views

14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang

Comunicació del Banc de Sang - 14 de juny de 2024
El racó del lector
80 views
80 views

El racó del lector

Redacció - 13 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com