Un arròs de pop amb gambes, millor proposta del concurs d’arrossos de la Festa de l’Arròs

25 colles han participat en l'edició d'aquest 2025.

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages
Lectura de 1 min

La colla “Iaia Castany” amb la cuinera Roser Castany al capdavant, amb una proposta d’arròs de pop amb gambes s’ha emportat el premi a la millor proposta del concurs d’arrossos de la Festa de l’Arròs de Sant Fruitós de Bages.

- Anunci patrocinat -
ARRÒS MÉS BEN PRESENTAT
ARRÒS MÉS ORIGINAL

El premi al plat més ben presentat ha estat un arròs de peus de porc amb carxofes i caragols, cuinada per la família Urbagira i la paella dels germans PM, cuinada per la colla “Bosquet” ha estat el plat més original d’aquesta edició 2025.

Un total de 25 colles han pres part en aquest concurs d’arrossos, de les 47 colles que han cuinat al Bosquet.

El jurat ha estat format pel cuiner de la Fundació Alícia, Marc Puig Pey, l’expert en cuina de la Cambra arrossera del Montsià, Gustavo Turón i el cuiner del Restaurant Casino de Sant Fruitós de Bages, Joan Ramallat.

Comparteix aquest article
Deixar un comentari

Segueix-nos

En paper i/o en digital
Escull el format que més t'agradi