0 Shares 765 Views

Tot és possible

7 de novembre de 2019
765 Views

L’excepcional situació que estem vivint a nivell de país després de conèixer la sentència del Tribunal Suprem en relació al judici dels nostres presos polítics i preses polítiques, ens altera el comportament i la rutina diària, fent que estiguem en un ambient de mobilització constant combinant manifestacions, vagues, concentracions i totes aquelles coses que ens sembla que ens i els ajudarà a que es faci justícia i retorni la normalitat a les nostres vides.
Sense deixar de banda l’objectiu, però, no podem perdre el món de vista ni deixar de fer cap de les activitats que, ja siguin per obligació o bé per devoció, estem acostumats a tirar endavant dia a dia. En qualsevol cas, hem d’aprendre a combinar-ho.
Una de les actituds que crec que ens seran més beneficioses per tal de fer-nos notar com a país aquí i a fora, és la de, igual que l’endemà de l’11 de setembre de 1714, aixecar la persiana cada matí per seguir construint un país just, ric i pròsper a l’hora que ens mantenim tossudament alçats.
No apartar-nos d’allò que ens alimenta, ja sigui en el sentit literal com en el figurat de la paraula, ens carregarà de piles i ens donarà energia per seguir amb la nostra lluita particular.
Bon exemple el vam poder veure diumenge passat. Sense haver paït encara la ressaca de la manifestació de la tarda anterior, ni la tristesa de la visió de les imatges d’un altre episodi d’aldarulls del mateix vespre, des de bon matí a l’avinguda Maria Cristina de Barcelona, milers de persones de totes les edats i condicions ens vam aplegar per tal de filmar l’anunci promocional de la Marató de TV3, enguany destinada a recaptar fons per a la investigació de les malalties minoritàries.
Allà, ningú pensava en política, ni en presons, ni en manifestacions, simplement tots caminàvem en una mateixa direcció, i fèiem pinya al voltant d’un mateix pilar, i que en aquest cas era la solidaritat.
Vaig tornar a casa convençuda que amb l’entusiasme i el convenciment amb que lluitem pel nostre país i advoquem per la nostra societat, tot és possible.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1694
1769 views
1769 views

Editorial 1694

Redacció - 21 de juny de 2024
Jugant amb pòlvora
46 views
46 views

Jugant amb pòlvora

Miquel P. Cortina - 21 de juny de 2024
Jaume Casajoana i Roca
60 views
60 views

Jaume Casajoana i Roca

Redacció - 20 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com