0 Shares 1046 Views

Tallers de plàstica a l’escola Pla del Puig

1 febrer, 2018
1046 Views

Aquest curs tots els alumnes de primària estem realitzant uns tallers de plàstica. Ens agrupem per cicles i fem els tallers de volum, collage i pintura.

Us explicarem les activitats que es fan en els tallers de cicle mitjà.

Volum: amb pasta de paper hem elaborat les lletres del nostre nom i animals marins. I una figura de fang. Amb algunes d’aquestes creacions farem un gran mural col·lectiu.

Collage: amb diferents tipus de papers fer un retrat, dibuix amb lletres, una composició amb llavors i llegums, un treball relacionat amb el mar fet amb tires de paper i un paisatge de bosc fet amb diferents textures relacionat amb l’estació que estem.

Pintura: inventar-se i dibuixar un arbre surrealista, una posta de sol marina, pintura al natural d’un gerro de flors, dibuixos simètrics amb colors freds i càlids, un terra de tardor, tècnica d’esquitx amb un skyline i pintures lliures.

Hem valorat que fer aquestes activitats en grups més reduïts es treballa millor i tenim més atenció de la Júlia, l’Anabel i la Pilar, que són les mestres que fan aquests tallers a 3r i 4t. I també ens agrada treballar amb nens que no són de la nostra classe.

Alumnes de 4t de primària
Escola Pla del Puig

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com