0 Shares 229 Views

Som Riu d’Or porta el seu nou espectacle de dansa ‘Som orígens’ a l’espai cultural Fàbrica Vella de Sallent.

23 d'abril de 2021
229 Views

Per: Associació Som Riu d’Or –

Una interpretació de les llavors de la cultura catalana que es podrà gaudir de forma gratuïta aquest diumenge a les sis de la tarda.

Llavor, allò que és causa o origen d’on provenen altres coses. A partir d’aquesta definició, l’entitat cultural santfruitosenca Som Riu d’Or, presenta el seu nou espectacle de dansa ‘Som orígens’, que ja va estrenar el passat octubre al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages.

‘Som orígens’ és un relat que pretén explicar les característiques de l’entorn cultural català retornant a les seves arrels. Es tracta d’una narració de voluntat descriptiva que camina per diferents elements estructurals i característics de l’àrea d’influència catalana, sempre amb una mirada històrica, contemporània i futurista alhora.

Som Riu d’Or, que va néixer com a associació de dansa, teatre i cultura l’estiu de 2018 a Sant Fruitós de Bages, puja aquesta obra a l’escenari per segon cop, després de l’èxit de les primeres funcions, amb el desig d’emocionar el públic i retornar-lo a l’essència durant noranta minuts.

Aquest diumenge, 25 d’abril, es podrà gaudir de l’espectacle a l’espai cultural Fàbrica Vella de Sallent, dins la programació del mes i de manera gratuïta. Les entrades poden reservar-se, i han de reservar-se, de forma ràpida i senzilla des de la pàgina web del mateix teatre. Diumenge vinent a les sis de la tarda; un bon pla per fer cap de setmana sense sortir de la Comarca!

“Catalunya va sorgir del diàleg entre el mar i la terra, del comerç entre el navegant foraster i el nadiu autòcton. És per això que al costat dels peixos i els somnis dels mariners hi tenen estada els béns de la terra, les oliveres, la mel, el vi… Per la continuïtat d’aquests tresors dansem com dansaven els antics grecs, fent brunzir cascavells i picant amb força els bastons per així poder despertar cada primavera un nou cicle de la vida. Amb goig i joia lliurem al foc les nostres penes i saltem per sobre les flames amb la sang caldejada per un bon vi i plens de passió per la festa.” – Fragment de ‘Som orígens’

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Un matí de diumenge.
18 views
18 views

Un matí de diumenge.

Redacció - 17 d'octubre de 2021
Les tres pedres
17 views
17 views

Les tres pedres

Redacció - 16 d'octubre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs
1012 views
1012 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs

Redacció - 16 d'octubre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com