0 Shares 616 Views

Som Riu d’Or porta el seu nou espectacle de dansa ‘Som orígens’ a l’espai cultural Fàbrica Vella de Sallent.

23 d'abril de 2021
616 Views

Per: Associació Som Riu d’Or –

Una interpretació de les llavors de la cultura catalana que es podrà gaudir de forma gratuïta aquest diumenge a les sis de la tarda.

Llavor, allò que és causa o origen d’on provenen altres coses. A partir d’aquesta definició, l’entitat cultural santfruitosenca Som Riu d’Or, presenta el seu nou espectacle de dansa ‘Som orígens’, que ja va estrenar el passat octubre al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages.

‘Som orígens’ és un relat que pretén explicar les característiques de l’entorn cultural català retornant a les seves arrels. Es tracta d’una narració de voluntat descriptiva que camina per diferents elements estructurals i característics de l’àrea d’influència catalana, sempre amb una mirada històrica, contemporània i futurista alhora.

Som Riu d’Or, que va néixer com a associació de dansa, teatre i cultura l’estiu de 2018 a Sant Fruitós de Bages, puja aquesta obra a l’escenari per segon cop, després de l’èxit de les primeres funcions, amb el desig d’emocionar el públic i retornar-lo a l’essència durant noranta minuts.

Aquest diumenge, 25 d’abril, es podrà gaudir de l’espectacle a l’espai cultural Fàbrica Vella de Sallent, dins la programació del mes i de manera gratuïta. Les entrades poden reservar-se, i han de reservar-se, de forma ràpida i senzilla des de la pàgina web del mateix teatre. Diumenge vinent a les sis de la tarda; un bon pla per fer cap de setmana sense sortir de la Comarca!

“Catalunya va sorgir del diàleg entre el mar i la terra, del comerç entre el navegant foraster i el nadiu autòcton. És per això que al costat dels peixos i els somnis dels mariners hi tenen estada els béns de la terra, les oliveres, la mel, el vi… Per la continuïtat d’aquests tresors dansem com dansaven els antics grecs, fent brunzir cascavells i picant amb força els bastons per així poder despertar cada primavera un nou cicle de la vida. Amb goig i joia lliurem al foc les nostres penes i saltem per sobre les flames amb la sang caldejada per un bon vi i plens de passió per la festa.” – Fragment de ‘Som orígens’

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
100 views
100 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1393 views
1393 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1237 views
1237 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com