0 Shares 435 Views

Setmana Cultural al Monsenyor Gibert

14 de febrer de 2023
435 Views

La darrera setmana de gener vam celebrar la Setmana Cultural a l’escola Monsenyor Gibert. Enguany estava dedicada al tema general d’escola del curs 2022-23 “Cuidem-nos”.

Al llarg del curs ens hem estat cuidant ens tots els sentits, cuidant les nostres emocions, cuidant el nostre cos, la nostra ment i el nostre entorn.

Durant aquesta setmana hem fet activitats relacionades amb tots aquests aspectes: hem fet ioga, hem fet d’artistes pintant la façana del laboratori, ens hem relaxat gaudint amb les taules sensorials, hem creat un espai nou ben agradable tot teixint un tendal amb cercles i retalls de roba, hem explicat tot el que hem après del nom de la classe a les nostres classes amigues, entre els alumnes i les famílies s’ha fet una exposició preciosa de cors elaborats amb diferents materials i hem visitat la biblioteca, que per una setmana s’ha convertit en un bibliohospital,  en el que a cada cicle ens han preparat un munt d’activitats i lectures relacionades amb el nostre nom.

Hem culminat les activitats de la Setmana Cultural amb una matinal esportiva organitzada conjuntament amb els alumnes del mòdul d’Ensenyament i Animació Socioesportiva de l’Institut Quercus.

Per acabar, divendres hem celebrat la jornada de portes obertes. Han vingut moltes famílies a veure l’exposició de treballs i compartir l’experiència amb tots els membres de la comunitat educativa. Ha sigut una setmana molt lluïda.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma  —B—
360 views
360 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 23 de febrer de 2024
Horaris del cap de setmana ASFE
289 views
289 views

Horaris del cap de setmana ASFE

Redacció - 23 de febrer de 2024
Editorial 1677
332 views
332 views

Editorial 1677

Redacció - 23 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com