0 Shares 706 Views

Setena Cursa dels Llebrers

25 de febrer de 2020
706 Views

Per setè any consecutiu, la Cursa dels Llebrers de Galgos112 va reunir a més de dues-centes persones al bosquet de Sant Fruitós de Bages per a participar en la canicròs i la caminada solidària. Enguany es van superar totes les expectatives superant la previsió de 150 places. Per això, des de l’organització es va decidir augmentar el nombre de places fins al dia de l’esdeveniment. Tota la recaptació va íntegrament a Galgos112 per continuar rescatant gossos llebrers i podencs.
El recorregut circular es va iniciar i acabar la zona del Bosquet en el qual durant 7,7 quilòmetres els participants van recórrer corriols i camins de pista passant per Sant Benet de Bages i retornant al punt d’inici. A les nou del matí es va donar la sortida als 49 participants de la canicròs dividits en set calaixos en un recorregut de 328 metres de desnivell positiu i considerat moderadament tècnic.
Seguidament, un total de 150 caminants amb els seus gossos, i alguns participants sense, van recórrer el circuit amb una mitjana d’una hora i mitja. Un cop al bosquet van recuperar forces amb un esmorzar a base de botifarra o esmorzar vegà. Tots els participants van rebre una bossa de corredor amb diferents obsequis de les empreses col·laboradores. Tot seguit, es va procedir a l’entrega de premis als guanyadors de la canicròs amb la presència de la regidora d’àrea d’entitats de l’ajuntament de Sant Fruitós de Bages, Carme Cruz.

Albert Camps Serra del club Medina Club Triatló va quedar primer en la classificació final de la cursa amb un temps de 00:29.24,925, seguit de Lluís Gandia del club La Sansi amb un temps de 00:32.37,684 i en tercera posició, David Leo Heredia de Mollet del Vallès amb 00:32:38,713

En categoria femenina, Nausica Cornadó Pascual de Barberà del Vallès va guanyar la categoria femenina amb un temps de 00:34.07, i quarta en la general,. Mireia Gràcia Mas de Navarcles amb un temps de 00:35,43 i novena en la general va quedar en segona posició en la categoria femenina. I en tercera posició femenina, Alícia Fernández Alonso de Barcelona, i onzena en la general, amb un temps de 00:35.57.
Tots els participants van tenir opció a participar en el sorteig d’una trentena de productes i serveis oferts per empreses que van col·laborar en aquesta edició. A més, es van recaptar més de 150 quilos de pinso per a Seproan Sallent i Niu de Petjades.