0 Shares 1877 Views

Santa Cecília a l’escola Monsenyor Gibert

28 de novembre de 2018
1877 Views

El 22 de novembre és santa Cecília, patrona dels músics i a l’escola Monsenyor Gibert cada any celebrem aquesta festa.
Al matí, tots hem esmorzat “postres de músic”, un grapadet de fruits secs que, com és sabut, era el que tradicionalment menjaven els músics de camí cap a una actuació quan els tocava dinar amb presses.

A la tarda, hem assistit a un concert una mica especial: l’anomenem “concert itinerant”. Els músics estaven distribuïts en diferents espais de l’escola i els grups de nens i nenes –es fan parelles de classes de diferents edats, “les classes amigues”- s’han anat desplaçant d’un lloc a l’altre per escoltar-los.

La majoria dels músics són ex-alumnes de l’escola, alguns encara n’eren alumnes el curs passat; d’altres ja fa més temps que ho van ser i, fins i tot, hi ha algun músic que és pare de l’escola. Hem pogut escoltar guitarristes (Judith Ferrer, Dani Hernández, Francis Arévalo), una pianista (Aina Llobera), cantants (Martí Creus, Íngrid Graells, Ot Sala), un violinista (Roger Puentes), una fagotista (Xènia Ledesma), un trompetista (Bernat Ledesma), un bateria (Pau Pujol), hem vist ballar una dansa tradicional catalana (Sònia Serra) i un grup de ball modern (Lucía Ruíz, Nayara Rubio, Ainoha Riera, Laia Decastro, Elsa Clúa, Yara Prieto, Ona Amérigo). Ens ha fet molta il·lusió veure’ls a tots i ens ho hem passat molt bé amb les seves interpretacions! MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!

Escola Monsenyor Gibert

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com