0 Shares 601 Views

Sant Fruitós de Bages rebrà l’exposició “Íntim i personal” d’Abel Azcona

4 d'octubre de 2018
601 Views

La inauguració es farà el proper dijous 4 d’octubre a la Biblioteca Municipal, i es podrà visitar fins al 28 d’octubre.

L’exposició comptarà amb una retrospectiva de més de cent peces de l’autor que s’exposaran a la Biblioteca Municipal i en diferents establiments del municipi.

Fins al moment, únicament les ciutats de Bogotà i Nova York a més de la ciutat natal de l’artista, Pamplona, han presentat una retrospectiva amb més de cent peces d’Abel Azcona.

Un artista transgressor, reconegut internacionalment, elegit l’any 2015 per The Guardian, al Regne Unit com el millor artista de l’any 2015 a nivell internacional.

Íntim i Personal és una visió retrospectiva de l’artista que reuneix des de les primeres peces realitzades fa més de deu anys, fins a les peces més actuals. El poble de Sant Fruitós, on l’artista resideix des de l’any 2016, dedica aquesta mostra com benvinguda i acostament a l’obra d’Azcona.

Les primeres obres biogràfiques vinculades a l’experiència vital de l’artista reflexionen entorn a l’abús, el maltractament i l’abandonament. La pràctica i exploració artística multidisciplinària d’Abel Azcona, considerada altament autobiogràfica, indaga en temàtiques al voltant dels drets humans, les injustícies socials, el gènere i diverses qüestions com el feminisme, la sexualitat i la pornografia, les desigualtats, el terrorisme o la religió. El seu treball es manifesta en una varietat de mitjans que inclouen vídeo, instal·lació, escultura, pintura, escriptura i performance art, amb les que explora una obra clarament política, vinculada a la seva experiència vital, marcada per l’abandonament, l’abús i el maltractament infantil, la malaltia mental i la prostitució.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1645
76 views
76 views

Editorial 1645

Brogit Difonem Cultura - 2 de juny de 2023
La vida bé val un somriure (9)
143 views
143 views

La vida bé val un somriure (9)

Miquel P. Cortina - 1 de juny de 2023
Menuts de bestiar
33 views
33 views

Menuts de bestiar

Miquel Puig Soler - 1 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com