0 Shares 719 Views

Sant Fruitós de Bages programa diverses activitats en el marc de les Jornades Europees del patrimoni

9 d'octubre de 2020
719 Views

Per: Ajuntament.

Pel pròxims divendres 9 i dilluns 12 d’octubre, Sant Fruitós de Bages ha programat un seguit d’activitats per difondre el patrimoni cultural del municipi en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni.

Pel divendres 9 d’octubre, a les 6 de la tarda, s’ha programat la presentació de l’exposició “Aigua i memòria de la Sèquia“, una mostra que recull la importància de l’aigua de la Sèquia al municipi. Aquesta presentació, que es durà a terme a l’exterior del Museu Municipal, es realitzarà en el marc d’una taula rodona amb la participació de diversos ciutadans del poble els quals han tingut una vinculació directe amb l’aigua de la Sèquia, moderats per l’Arada, Creativitat Social i el suport del Col·lectiu de Recerca Històrica.

L’exposició es podrà visitar fins al dia 13 de gener de 2021 en horari d’obertura del museu municipal.

Com cada any també s’han programat les visites gratuïtes al Monestir de Sant Benet, que seran el pròxim dilluns 12 d’octubre. L’aforament aquest any s’ha vist reduït per les mesures de prevenció de la COVID19, però encara queden entrades disponibles per la visita a la Fundació Alícia (13:00h).

Per tal de poder gaudir d’aquesta proposta és imprescindible fer prèviament una reserva, a través del següent enllaç: https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntamentsantfruitos?lang=es_ES

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com