0 Shares 479 Views

Sant Fruitós de Bages porta l’obra d’Alfred Figueras a l’Institut Francès de Barcelona i a la prestigiosa llibreria Jaimes

13 de febrer de 2020
479 Views

Les pintures de l’il·lustre santfruitosenc Alfred Figueras s’exposaran a l’Institut Francès de Barcelona. Concretament s’hi podran veure peces de temàtica algeriana, coincidint en que Algèria era colònia francesa en l’època de Figueras. Recordem que l’artista va viure una llarga temporada a la ciutat d’Alger on va crear bona part de la seva obra. Figueras tenia una estreta relació amb aquesta institució ja que el considerava un pol cultural molt important en la seva Barcelona contemporània.
Aquesta exposició s’inaugurarà el proper dimarts 11 de febrer a 2/4 de 6 de la tarda.
Una altra mostra de l’obra de Figueres s’exposarà, de forma simultània, a la llibreria Jaimes de Barcelona. Concretament s’hi exposaran 2 pintures relacionades amb la literatura i totes les làmines originals del llibre Images d’Alger, editat l’any 1948.
Aquesta exposició s’inaugurarà el dissabte 15 de gener a les 12 del migdia amb la presentació, en aquest mateix espai, del llibre “Images d’Alger” reeditat per l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages en dos formats de llibre diferents, un per a col·leccionista i un en format més versàtil.
L’exposició i la presentació del llibre es realitzaran a la prestigiosa llibreria Jamies de Barcelona. Aquesta llibreria va obrir portes a la ciutat comtal l’any 1941 de la mà de l’impressor Jaume Arnau Pericàs. Degut a la seva proximitat amb el Lycée Français, es van iniciar a la importació i venda de llibres de text fins a convertir-se en la llibreria francesa de Barcelona de referència.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)
32 views
32 views

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)

Marina Altimira - 7 d'agost de 2022
18, i ara què?
79 views
79 views

18, i ara què?

Josep Sanfeliu - 6 d'agost de 2022
La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.
65 views
65 views

La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages - 5 d'agost de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com