Sant Fruitós de Bages celebra el segon Vespre Gastronòmic dedicat a la carn salvatge.

La proposta serà el dissabte 14 de juny sota el Cobert de la Màquina de Batre.

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages
Lectura de 1 min

Sant Fruitós de Bages acollirà el proper dissabte 14 de juny el segon Vespre Gastronòmic dedicat a la carn salvatge una proposta per posar en valor la gastronomia de caça.

- Anunci patrocinat -

Durant vetllada els assistents podran degustar un menú format per cinc platets elaborats amb carn de caça: arròs caldós de perdiu, conill amb mongetes, melós de cabirol, royal de senglar i mandonguilles de cérvol.

Els tiquets pel sopar, que tenen un preu de 15 euros, es poden adquirir als establiments La Natura i L’Últim de la Fila i el preu inclou també dues copes de vi i una de cava.

Aquesta activitat, que se celebrarà a partir de les 6 de la tarda sota el Cobert de la Màquina de Batre, s’emmarca dins dels actes de la Fira del Caçador, que se celebrarà al municipi el diumenge 29 de juny.

Comparteix aquest article
Deixar un comentari

Segueix-nos

En paper i/o en digital
Escull el format que més t'agradi