0 Shares 492 Views

Sanitat habilita nous espais

9 de novembre de 2020
492 Views

Per: Laia Feliu. Regidora de sanitat.

Després de diferents reunions entre el personal sanitari del CAP, l’Alcaldessa i una servidora tot escoltant les necessitats que ens han fet arribar, hem centrat esforços per tal de poder donar solucions reals a algunes d’aquestes demandes i així ho hem fet, habilitant tres espais:

El primer va ser la sala polivalent del NEXE on des del divendres 23 d’octubre i fins la finalització de la campanya s’hi faran les vacunes de prevenció de la grip i d’aquesta manera poden garantir la seguretat de tots i totes. La campanya de vacunacions d’enguany és més complexa que en anys anteriors, i cal assegurar que s’arribi al màxim de població i que les persones que es vacunin ho facin de manera segura.

El segon ha sigut l’Esplai d’avis. Des del passat divendres s’hi estan duent a terme els testos de la COVID-19. D’aquesta manera s’han reduït les cues que s’havien de fer al carrer coincidint amb els i les usuàries que assisteixen al CAP per altres visites no relacionades amb aquest.

I el tercer ha sigut el primer pis de l’antiga biblioteca, on hi hem habilitat un espai perquè els gestors covid puguin treballar amb tota la seguretat en el seguiment dels casos de la COVID-19 del poble.

Totes aquestes mesures han estat preses amb col·laboració i coordinació entre els serveis sanitaris del CAT Salut i l’Ajuntament.

 

 

 

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1690
1461 views
1461 views

Editorial 1690

Redacció - 24 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!
1264 views
1264 views

Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 22 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com