0 Shares 934 Views

Sales, Ricardis, Isarns i Aigós a la llar d’infants

20 de març de 2018
934 Views

El passat mes de febrer, els nens i nenes de la Llar d’Infants Municipal Les Oliveres vam tornar a viure uns dies molt especials.

Un matí va arribar sa Magestat el Rei Carnestoltes, rei dels Poca-soltes, i ens va llegir el Pregó, és a dir, tot un reguitzell de lleis que ens convidava a complir. Ens va tirar confeti i vam celebrar la seva arribada amb una gran festa tots junts.

Així va començar la Setmana Boja, els dies més divertits del curs!Vam venir a la Llar d’Infants sense bata, amb pentinats que feien molt riure, amb un mitjó diferent a cada peu, vestits tots d’un sol color, amb davantal,…

Vam viure el Carnaval molt d’aprop i vam fer un munt d’activitats al voltant d’aquesta festa popular: tallers de maquillatge, de disfresses,… I vam celebrar també el Dijous Llarder fent un esmorzar de germanor, menjant pa amb tomàquet i botifarra d’ou.

I per acabar aquests dies de gresca i disbauxa, de disfresses i maquillatge i de música i diversió, el divendres vam fer l’esperada Festa de Carnaval al pati de la Llar d’Infants tots junts: nens i nenes, mestres, pares i familiars. El pati es va omplir de petits Sales i Ricardis, d’Isarns i d’Aigós i els nadons es van convertir per una estona en els Geganters de Sant Fruitós.

Aquell dia, el Rei Carnestoltes ens va dir adéu i ara ens acompanya la “Vella Quaresma”. Cada divendres li tallem una cama perquè en tenia set i no podia caminar. Ara ja només en té tres i quan n’hi quedi una marxarà a peu coix i nosaltres l’acompanyarem i farem uns quants dies de vacances!

Molt bona Setmana Santa, que ja s’acosta!!!

L’equip de Mestres
Llar d’infants municipal Les Oliveres

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Augmenten a 10 els morts confirmats en l’incendi d’un edifici a València
104 views
104 views

Augmenten a 10 els morts confirmats en l’incendi d’un edifici a València

Agència Catalana de Notícies - 23 de febrer de 2024
Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma  —B—
411 views
411 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 23 de febrer de 2024
Horaris del cap de setmana ASFE
334 views
334 views

Horaris del cap de setmana ASFE

Redacció - 23 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com