0 Shares 284 Views

S’adjudica la redacció del projecte per construir una via ciclista del nucli a Torroella de Baix

24 de juliol de 2021
284 Views
Per: AjSFB

El projecte també inclourà un ramal d’enllaç amb el municipi de Navarcles.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha adjudicat els treballs per a la redacció del projecte per tal de construir una via ciclista per a vehicles no motoritzats (bicicletes, patins i patinets) des del nucli del municipi fins a Torroella de Baix.

Aquesta nova infraestructura transcorrerà majoritàriament de forma paral·lela a l’N-141c i permetrà que els veïns i veïnes d’aquest barri puguin fer-ne ús per tal d’accedir a la major part dels serveis (escola, sanitat, alimentació) que estan ubicats al nucli del municipi.

Aquest projecte també inclou la connexió intermunicipal arribant fins al pont de de la Fàbrica Vermella. Per a la planificació d’aquest segon tram, s’ha treballat conjuntament amb l’Ajuntament de Navarcles per tal que el carril pugui arribar fins al nucli d’aquest municipi i d’aquesta manera unir ambdós municipis veïns a través d’aquesta via ciclista.

Prèviament a l’adjudicació d’aquest projecte constructiu, es va redactar el projecte d’actuació específica (PAE), que ja s’ha fet arribar als serveis territorials d’urbanisme de la Catalunya Central.

Aquesta actuació suposa la primera pedra cap a nou model de mobilitat que es vol implantant al municipi i s’ha escollit iniciar-lo en aquest punt, ja que també permetrà que serveixi d’enllaç als camins del Llobregat i al pla de vies blaves impulsat per la Generalitat.

La redacció del projecte s’ha adjudicat per un import de 12.039 euros.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Premi Justícia 2022 a l’Associació Catalana en Pro de la Justícia
27 views
27 views

Premi Justícia 2022 a l’Associació Catalana en Pro de la Justícia

Catalana en Pro de la Justicia - 8 de febrer de 2023
Temperatures i pluges mes de gener 2023
32 views
32 views

Temperatures i pluges mes de gener 2023

Redacció - 7 de febrer de 2023
Foto record
53 views
53 views

Foto record

Jaume Grandia - 7 de febrer de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com