0 Shares 483 Views

Roda de premsa dels regidors de Gent fent Poble de l’equip de govern.

19 de maig de 2020
483 Views

Els 5 regidor/es van convocar als mitjans de comunicació a una roda de premsa avui dimarts 19 de maig a les 15:30h a la sala de plens de l’ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

Des de el Montpeità, el nostre agraïment, per permetre la nostra assistència “virtual” a la roda de premsa.

La sessió ha començat amb una exposició del regidor Xavier Racero, manifestant que totes les decisions que pren l’equip de govern, son per unanimitat, per la qual cosa no es ni correcte ni adient, personalitzar-ho tot en la persona de l’alcalde, com fa la oposició, amb la única finalitat de fer atacs personals.

La principal línia d’actuació de l’equip de govern, es la protecció de les persones front les conseqüències de la Covid-19, i creuen que no s’haurien de produir falses afirmacions amb mala fe per part de la oposició tripartida, especificant que aquesta referencia es amb motiu del comunicat conjunt que van fer les tres formacions locals.

S’ha fet menció de la distribució de mones, roses i llibres, per personal voluntari, i es demana respecte pels treballadors municipals, policia i pels voluntaris, així com també per l’equip de govern; es menciona també que la distribució del Montpeità especial 1.500, es va fer amb la contractació de una empresa externa.

Amb la voluntat d’informar als ciutadans, es manifesta que no s’han deixat de donar serveis basics, s’han desinfectats carrers i zones de serveis del municipi, i referent als testos del covid-19, manifestar també que es van fer el dia 21 d’abril, i el laboratori els va comunicar que si hi havia algun positiu, es comunicaria personalment en el termini de 24 hores, cosa que no va succeir.

Per finalitzar s’ha transmès que en cap moment s’ha posat en risc la salut de cap veïna ni veí de Sant Fruitós.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca
40 views
40 views

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca

Col·lectiu Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages - 2 de desembre de 2022
Editorial 1620
34 views
34 views

Editorial 1620

Brogit Difonem Cultura - 2 de desembre de 2022
La Biblioteca: Els clubs de desembre
33 views
33 views

La Biblioteca: Els clubs de desembre

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 1 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com