0 Shares 635 Views

Responent a la regidora Laia Feliu

2 de juny de 2020
635 Views

El primer que posem de manifest és que reiterem i amb tota sinceritat, per si et va quedar algun dubte, la nostra solidaritat i suport anímic envers les malalties que patiu tant tu com la teva filla petita. Desitgem que puguis tornar a la normalitat quan abans sigui possible tant a nivell familiar, laboral i polític.

En quant a la celebració d’un Ple presencial el dia 14 de maig:
1.- Recordar-te, com ja es va explicar de paraula i per escrit, que qui indica les condicions per a la celebració d’un Ple i, per tant, qui decideix el format són els secretaris municipals.
2.- Que Gent fent Poble sempre ha volgut, i ho ha demanat, poder celebrar els plens de forma telemàtica.
3.- Badalona i Igualada van fer Plens presencials el 12 de maig i per tant no hem estat ni els primers ni els únics.

Per aquests tres motius carregar contra els regidors de Gent fent Poble, al nostre parer, és demagògia pura i faltar a la veritat.
En el teu escrit de fa una setmana també aprofites per fer escarni de la reunió telemàtica que vàrem fer els 13 regidors acompanyats del secretari i la interventora municipals.

Curiosament se’ns acusa al govern municipal de no fer reunions amb tots els grups (cosa que no era certa) i quan la fem amb tots els regidors/es serveix per criticar-la. Així doncs, en fem o no?

Però de tot el què es pot llegir, el més preocupant és la manifestació antidemocràtica i de partidisme ranci que efectues en relació als temes portats a Ple i al sentit de vot efectuat pels diferents regidors/es.

El punt de l’ordre del dia referent a l’aprovació d’incorporar 1 milió d’euros del romanent al pressupost municipal per a línies d’ajut social i de reactivació econòmica per la Covid-19 va ser una decisió presa per un govern municipal que pensa en TOTS els santfruitosencs i TOTES les santfruitosenques.

Recordar-te, a més, que aquest punt del Ple es va aprovar amb els vots a favor de Gent fent Poble i les abstencions d’ERC (el teu partit) i de Junts x SF. Només dos vots van ser en contra (els del PSC).

Quan en el teu escrit afirmes que “d’haver-hi pogut ser, el resultat de les votacions hauria sigut un altre”, què significa exactament?
– que l’abstenció votada pels teus dos companys de partit hagués canviat cap a un vot negatiu? – que per a ERC les coses són més bones o més dolentes en funció de si la Laia Feliu hi és ?
– o que potser haguessis practicat una indisciplina de partit votant diferent que els seus companys?
Sigui quina sigui la resposta, la feblesa democràtica del teu acte seria important i greu.
En tot cas fos quin fos el teu vot, Laia Feliu, el punt s’hagués aprovat perquè eren més els vots favorables que els contraris.

Amb tot això perd molta força la teva queixa de veure els teus drets democràtics vulnerats i queda en paper mullat la vostra ja reiterativa queixa sobre com fa les coses l’alcalde i sobre la praxis d’aquest govern. De tot cor, volem que puguis estar present en el proper Ple, però de tot cor, cal exercir bé els drets democràtics i sempre a favor de TOTS i TOTES.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Ara que ja s’acaba batxillerat…
60 views
60 views

Ara que ja s’acaba batxillerat…

Institut Gerbert d’Aurillac - 22 de maig de 2024
L’atenció personal, una espècie en vies d’extinció?
46 views
46 views
DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH
96 views
96 views

DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH

Redacció - 20 de maig de 2024
“Albiol encerta”
73 views
73 views

“Albiol encerta”

Narcís Lupón - 20 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com