0 Shares 649 Views

Ramon Brucart subcampió estatal de motocròs masters -35

5 de novembre de 2019
649 Views

El pilot santfruitosenc Ramon Brucart del Moto Club Can Taulé, amb Suzuki, es va proclamar subcampió del Campionat d’Espanya de motocròs de la categoria MX-35, després de la darrera prova celebrada al circuit de Tajoa, a Montearagón (Toledo).
Ramon Brucart es va classificar segon en ambdues manegues de Montearagón, darrera del pilot de Yamaha, Raul Alvarez, campió de la categoria i que ha guanyat totes les curses. La classificació del campionat MX35: Raul Alvarez 250 punts, Ramon Brucart 214 i Antoni Torres 198.
En la categoria MX Sub-18, hi va participar per primera vegada el pilot de Balsareny, Guillem Farrés, del Moto Club Baix Berguedà, amb KTM, realitzant unes grans curses, sent segon a la primera, i guanyant a la segona.