0 Shares 696 Views

Ràdios locals del Bages i el Moianès engeguen el primer informatiu diari comarcal

8 d'octubre de 2018
696 Views

La cooperativa Ona Bages produeix un programa en directe que també s’emet de dilluns a dijous a les 13h a Ràdio Sant Fruitós.

La cooperativa de ràdios locals Ona Bages SCCL prepara un nou projecte diari en clau comarcal. Es tracta d’un informatiu de 30 minuts que es dirà En primer pla i que s’emetrà en xarxa de dilluns a dijous a les 13h i es repetirà a les 21h per Ràdio Sant Fruitós, Ràdio Santpedor, Ràdio Sallent, Ràdio 010, de Santa Maria d’Oló, i Castellet Ràdio, de Sant Vicenç.

El projecte començarà l’1 d’octubre, amb una programació especial des de Ràdio Sallent, que va ser un dels col·legis electorals del referèndum i on va votar l’exdiputada cupaire Anna Gabriel, ara exiliada a Suïssa.

“Es tracta de posar, en primer pla, el què passa als municipis i a la comarca”, assegura la presentadora del programa i periodista de Ràdio Sant Fruitós, Ylènia Morros.

L’acompanyaran els redactors locals de Ràdio Santpedor, Marcel Tarazona, i Ràdio Sallent, Olga Gili, així com el meteoròleg, David Comas, i diferents col·laboradors. Junts faran un programa que consistirà en notícies i entrevistes a persones i entitats dels pobles adherits i que comptarà amb programació al carrer en les dates assenyalades als municipis i un desplegament especial amb motiu de les eleccions municipals del maig del 2019.

Amb aquest nou projecte, la cooperativa vol consolidar l’aposta informativa que fa als municipis. Així ho diu el coordinador d’Ona Bages SCCL, Marc Martínez Amat, que assegura que “la informació local continua sent el motor de l’activitat de la cooperativa”. És per això que aposten per un contingut diari a la ràdio.

Ràdio Sant Fruitós

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com