0 Shares 564 Views

Racó de la Bíblia. Només aquest home

21 de març de 2021
564 Views
Per: Imma Nadal –

 

Només aquest home va néixer en un llogaret abandonat; la seva mare era una camperola. Va treballar fins als trenta anys en un taller de fusteria i, durant tres anys, va ser un predicador itinerant.

No va escriure cap llibre. No va tenir cap despatx. No va posseir casa pròpia. No va fer cap d’aquestes coses que, normalment, associem amb la grandesa. No va tenir més credencials que la seva persona. Sent encara un adult jove, l’opinió pública es va bolcar contra ell.

Els seus amics van fugir. Va ser lliurat en mans dels seus enemics. Li van sotmetre a una pantomima de judici. Va ser clavat a la creu entre dos bandolers … el van enterrar en una tomba prestada per un amic.

Han passat més de vint segles i avui és la figura central de molta part de la raça humana. Tots els exèrcits que han marxat sobre la terra, totes les armades que han solcat els mars, tots els parlaments que han legislat, tots els reis que han regnat,  junts, no han influït tant en la vida de l’home com només ho ha fet aquest home

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com