0 Shares 423 Views

Pressupost 2020

8 de gener de 2020
423 Views

El passat dia 19 de desembre, a les vuit del vespre es va celebrar a l’ajuntament un ple extraordinari i urgent per aprovar el pressupost del nostre municipi pel pròxim any 2020.
Es tracta d’un pressupost amb un increment respecte al del 2019 d’un 8,79%, arribant fins als 11.720.346,69 €. Pel que respecta a la partida de les inversions, aquesta s’enfila fins als 2.772.877,90 €, el que suposa un 24,38% d’increment respecte a la de l’any 2019. Una part molt important d’aquesta quantitat, en concret 2.144.647,26 €, es cobrirà amb la incorporació de romanent, és a dir, amb el sobrant de l’any 2019 quan es tanqui l’exercici al juny de l’any vinent i, en el cas que aquest sobrant fos insuficient, caldria recórrer a demanar préstecs i, per tant, endeutar-nos.
Malgrat que els quatre grups municipals amb representació a l’ajuntament hem mantingut fins a un total de cinc reunions per conèixer a fons aquest pressupost i que des de l’equip de govern ens l’han explicat amb detall, com és lògic, no ens els podem sentir nostre, ja que des de l’oposició no hem pres part en la seva elaboració, com si succeeix en altres municipis, que l’oposició treballa conjuntament amb l’equip de govern en la confecció del pressupost. Ara bé, per tal de facilitar la seva aprovació, des de l’oposició hem pogut incorporar alguna proposta pròpia de cada partit. En el cas de Junts per Sant Fruitós, hem incorporat dues propostes del nostre programa: una, la rehabilitació de la sala de la Cooperativa, estudiant prèviament quin tipus d’activitats s’hi podrien dur a terme. En aquest punt, vam proposar la creació d’espais polivalents tant per coworking com per treball i estudi cooperatiu per a estudiants; i l’altra, la creació d’una comissió per estudiar la incorporació d’un autocar elèctric, per tant, respectuós amb el medi ambient, de propietat municipal, al servei de la gent gran de tot Sant Fruitós i que aquest servei fos gratuït. En conclusió, estem contents d’haver facilitat l’aprovació del pressupost, per responsabilitat política i pensant sempre amb lo millor per els nostres ciutadans.
Junts per Sant Fruitós

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Transhumància
133 views
133 views

Transhumància

Redacció - 2 d'octubre de 2023
6a edició de la Mini Copa Bages
17 views
17 views

6a edició de la Mini Copa Bages

ASFE - 2 d'octubre de 2023
Frase de la setmana. Raimon
5897 views
5897 views

Frase de la setmana. Raimon

Redacció - 2 d'octubre de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com