0 Shares 219 Views

Presentació del Campus Guillem Jou de bàsquet

6 d'abril de 2023
219 Views

PRESENTACIÓ DEL CAMPUS GUILLEM JOU DE BÀSQUET

La sala gran del Nexe va acollir l’acte de la presentació de la segona edició del campus Guillem Jou de bàsquet,  que el jugador del Baxi Manresa organitza en col·laboració amb l’Asfe. La novetat principal d’enguany radicarà en el fet que s’hagi augmentat el temps que durarà, d’una setmana a dues. El primer torn del 26 al 30 de juny i el segon del 3 al 7 de juliol.

L’acte presidit pel jugador, junt amb l’alcaldessa Àdria Mazcuñan,  David Ruiz, regidor d’esports; acompanyats dels responsables de club santfruitosenc, el president, Ramon Ferrer, i el coordinador, Màrius Bonjorn, davant una cinquantena de persones.

El president Ferrer va explicar:”el Guillem no només posa el nom a les estades, com fan molts grans jugadors de diversos esports, sinó que s’hi implica”.  Per la seva part Bonjorn comentava l’èxit inicial amb ja totes les places ocupades (170), i que és faria en horari de 9 del matí a 6 de la tarda, amb el dinar inclòs.  Àdria Mazcuñan creia que aquesta segona edició del campus seria tot un èxit i ressaltava la presència de moltes nenes, mentre que David Ruiz esperava que per la propera edició, si s’havia d’augmentar el número de places, ja es pogués comptar amb el segon pavelló.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma  —B—
347 views
347 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 23 de febrer de 2024
Horaris del cap de setmana ASFE
269 views
269 views

Horaris del cap de setmana ASFE

Redacció - 23 de febrer de 2024
Editorial 1677
329 views
329 views

Editorial 1677

Redacció - 23 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com