0 Shares 352 Views

Preparatius per cuinar les paelles a la Festa de l’Arròs (imatges)

4 de febrer de 2024
352 Views

Quan el dia 11 la gent vegi durant tot el matí com es van cuinant les paelles d’arròs, s’ha de tenir en compte que hi ha una important feina de preparació prèvia i que bàsicament es porta a terme els dos dissabtes anteriors a la festa i de la mà de membres de la colla de l’arròs i també d’alguns voluntaris.
Així doncs, aquest dissabte dia 3 es prepararà la sèpia, que és el que necessita més temps, ja que se n’han de netejar i tallar 300 kg que es guarden en diferents porcions envasades al buit.

Dissabte dia 10, es prepararan altres ingredients com la ceba, el pebrot, els musclos i la picada.
Mmmm!

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

MERCAT D’ ANTIGUITATS  I COL·LECCIONISME
40 views
40 views

MERCAT D’ ANTIGUITATS I COL·LECCIONISME

Brocanters i col·lecionistes del Bages Associació - 26 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com