0 Shares 407 Views

Premis Montpetit

1 de juny de 2018
407 Views

M. 1417

El passat divendres 25 de maig es van lliurar a la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages els premis de la 29ª edició del Concurs de Contes Montpetit.
Aquest 2018 s’han presentat al concurs 356 contes i la majoria tenien una extensió d’unes 3 pàgines, on els nens i nenes de Sant Fruitós han deixat volar la seva imaginació per oferir-nos històries meravelloses d’aventures, humor o fantasia. Aquesta elevada participació ha estat possible gràcies a la implicació de totes les escoles del municipi, que animen els seus alumnes a participar en aquest certamen literari.
Volem destacar també la dedicació i l’entusiasme del jurat del concurs a l’hora de triar els contes guanyadors. Tots ells són membres dels centres educatius i entitats del poble: Eva Fàbregas (SETMANARI MONTPEITÀ), Raquel Vives (ESCOLA PAIDOS), Imma Pons (IES GERBERT D’AURILLAC), Alexandra Molas Caro (LLAR D’INFANTS “LES OLIVERES”), Montse García (ESCOLA PLA DEL PUIG) i Pepa Asensio (ESCOLA MONSENYOR GIBERT).
Els guanyadors d’enguany per categories són els següents:
• CATEGORIA A (9-10 ANYS)
– Biel Guardiola Sucarrats. “El Bobby28B”.
– Aina Rosas Soria. “El nen de l’avi”.
– Mireia Ruiz Pérez. “El fantàstic món dels esports”.
• CATEGORIA B (11-12 ANYS)
– Ona Amérigo Sánchez. “Mimi i la seva nova cama!”.
– Eduard Morales Vargas. “L’armari màgic”.
– Izan Molina Plaza. “Un món per un forat”.


Degut a l’extensió dels contes guanyadors, durant l’acte només es van poder llegir alguns fragments d’aquests, però com cada any, seran publicats íntegrament al Setmanari Montpeità perquè tothom pugui gaudir-ne amb la seva lectura.
Els textos escollits van ser llegits en veu alta per les alumnes de 4rt d’ESO de l’IES Gerbert d’Aurillac, que durant aquest curs han col·laborat en diverses ocasions amb la biblioteca dins del projecte de Serveis Comunitaris: Berta Garcia, Alba Mora, Gisela Franch, Alba Rodríguez, Cristina Sánchez i Luna Pujadas. Mentre es narrava la història, la il·lustradora santfruitosenca Clara Oliveres feia un dibuix inspirat en el conte per regalar-lo com a record al guanyador.
Un cop lliurats els premis, es va entregar un obsequi als participants que van assistir a l’acte i vam concloure la festa amb una foto de grup i un berenar al pati de la sala infantil.
Desitgem que tots els assistents hagin gaudit un any més amb el Concurs de Contes Montpetit 2018 i esperem retrobar-nos l’any que ve amb més històries i emocions per compartir.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Per què als Estats Units no fan servir WhatsApp?
35 views
35 views

Per què als Estats Units no fan servir WhatsApp?

Redacció - 2 de desembre de 2021
Trobada d’exalumnes de ballet de l’escola Paidos
97 views
97 views
Crims a Sant Fruitós – Capítol 11.
101 views
101 views

Crims a Sant Fruitós – Capítol 11.

Redacció - 1 de desembre de 2021
Foto Record. Premi Bages de Cultura 2011
149 views
149 views

Foto Record. Premi Bages de Cultura 2011

Redacció - 1 de desembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com