0 Shares 339 Views

Premis Montpetit 2020

8 de juny de 2020
339 Views

Enguany en sumem una més i arribem a la 31ª edició dels premis Montpetit, una gran fita que ens omple d’orgull i ens fa estar molt contents.

Volia començar l’escrit amb la normalitat de cada any, sense fer referencia a la situació actual que estem vivint i que també estaven vivint tots els nens i nenes mentre escrivien els seus contes per presentar al concurs. Però la realitat és la que és i no podem obviar aquest fet.

Com sempre llegir els contes presentats per a mi és un gaudi que em transporta a mil i una aventura, i si aquest any hi he de posar un però, és que m’he llegit tots els contes a través d’una pantalla i si he de ser sincera, prefereixo el paper.

La diversitat temàtica, l’originalitat i la imaginació com sempre han fet que sigui molt difícil escollir només dos guanyadors per categoria.

Les trobades amb el jurat també varen ser telemàtiques, i altre cop reivindico, en aquest cas, que les trobades presencials són infinitament millors que les telemàtiques, i no parlem del dia del lliurament dels premis! Quin goig poder veure tots els nens i nenes a la biblioteca, però enguany l’acte va ser virtual.

L’essència del concurs, malgrat totes aquestes novetats, no s’ha perdut i el que és més important s’ha fet una nova edició del premis Montpetit amb gran èxit i això amb els temps que corren i la situació viscuda té molt mèrit.

Adaptar-nos ha estat la clau per celebrar la 31a edició, una edició molt diferent i especial però no per això menys important.

Enhorabona a tots els guanyadors i també els participants i molts ànims per seguir-ho fent siguin quines siguin les circumstàncies.

Eva Fàbregas

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Per què als Estats Units no fan servir WhatsApp?
35 views
35 views

Per què als Estats Units no fan servir WhatsApp?

Redacció - 2 de desembre de 2021
Trobada d’exalumnes de ballet de l’escola Paidos
97 views
97 views
Crims a Sant Fruitós – Capítol 11.
101 views
101 views

Crims a Sant Fruitós – Capítol 11.

Redacció - 1 de desembre de 2021
Foto Record. Premi Bages de Cultura 2011
149 views
149 views

Foto Record. Premi Bages de Cultura 2011

Redacció - 1 de desembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com