0 Shares 599 Views

Premis Montpetit 2020

8 de juny de 2020
599 Views

Enguany en sumem una més i arribem a la 31ª edició dels premis Montpetit, una gran fita que ens omple d’orgull i ens fa estar molt contents.

Volia començar l’escrit amb la normalitat de cada any, sense fer referencia a la situació actual que estem vivint i que també estaven vivint tots els nens i nenes mentre escrivien els seus contes per presentar al concurs. Però la realitat és la que és i no podem obviar aquest fet.

Com sempre llegir els contes presentats per a mi és un gaudi que em transporta a mil i una aventura, i si aquest any hi he de posar un però, és que m’he llegit tots els contes a través d’una pantalla i si he de ser sincera, prefereixo el paper.

La diversitat temàtica, l’originalitat i la imaginació com sempre han fet que sigui molt difícil escollir només dos guanyadors per categoria.

Les trobades amb el jurat també varen ser telemàtiques, i altre cop reivindico, en aquest cas, que les trobades presencials són infinitament millors que les telemàtiques, i no parlem del dia del lliurament dels premis! Quin goig poder veure tots els nens i nenes a la biblioteca, però enguany l’acte va ser virtual.

L’essència del concurs, malgrat totes aquestes novetats, no s’ha perdut i el que és més important s’ha fet una nova edició del premis Montpetit amb gran èxit i això amb els temps que corren i la situació viscuda té molt mèrit.

Adaptar-nos ha estat la clau per celebrar la 31a edició, una edició molt diferent i especial però no per això menys important.

Enhorabona a tots els guanyadors i també els participants i molts ànims per seguir-ho fent siguin quines siguin les circumstàncies.

Eva Fàbregas

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com