0 Shares 942 Views

Premi Montpeità – 2019

17 de gener de 2020
942 Views

A can Montpeità tornem a estar de festa, i es que quan aquest exemplar arribi a casa vostra ja ens estarem preparant per a l’acte d’entrega del Premi Montpeità-2019.
No és poca cosa, doncs seria una mica com la nostra Festa Major particular, i organitzar-ho ens ha tingut enfeinats uns quants dies.
I és que el fet s’ho val. Enguany, igual que en l’edició de fa dos anys, el mereixedor del guardó és a títol pòstum, i s’ha concedit al periodista, col·laborador i amic: Joan Antoni Lozano “Xano”.
El Xano, que ens va deixar prematurament el passat mes d’octubre va col·laborar activament amb el Montpeità durant els seus primers anys i va participar sempre desinteressadament amb les gales d’altres èpoques presentant i amenitzant aquells fantàstics sopars amb premis i subhastes.
Des de Montpeità, com a mitjà de comunicació local, ens toca de ple fer-li el nostre particular homenatge, independentment de tots els reconeixements que se li han estat fent en diferents ambients, i malgrat saber que el més òptim seria portar a terme esdeveniments com aquest quan una persona encara en pot gaudir, amb aquest cas concret, tot i ser cantat, el desenllaç ens va agafar fora de joc.
Per tant, quedeu tots i totes convidats aquesta tarda, al Nexe. Començarem a 2/4 de vuit i amb aquest acte esperem poder-li retre el merescut homenatge.
Brogit Difonem Cultura

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
29 views
29 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
27 views
27 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
37 views
37 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
41 views
41 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com