PETRO PINTÓ ASFE, 67
Anotadores:
CEEB TORDERA: Ponsa 0, Magro5, Serra 27, Campi 4, Mendez 7, Puig 0, Besalú 0, Alises 15, Parada 0, Grau 0, Espígol 8.
PETRO PINTÓ ASFE: Moya 4, Parcerisa 10, Hinojosa 4, Muns 4, Reguant 0, Pujolreu 24, Colldeforn 8, Martínez 4, Orive 2, Rodríguez 7.

El senior femení ASFE de primera catalana visitava aquest dissabte el CEEB Tordera, un dels primers classificats del grup 1 de primera catalana. Era una de les sortides més complicades, però l’equip hi arribava amb una bona línia de joc.

Així doncs, el partit començava igualat i els dos conjunts intentaven parar les jugadores principals del rival. Un primer quart que acabava amb un 15-13 per les locals ja ensenyava com de frec a frec aniria el partit.

El Tordera buscava sovint la seva tiradora Serra, que era el focus de tot l’atac local, davant un ASFE que intentava correr al contratac, sovint massa precipitat.

Amb un segon quart amb la mateixa tònica s’arribava al descans amb un 31-29 a favor de les amfitriones.

A la represa, un Petro Pintó molt treballador en defensa i valent en atac aconseguia un parcial de 15 a 24 per marxar una mica a l’electrònic. A més, una bona sortida a principi de l’últim quart, donava a les bagenques un avantatge màxim de 12 punts a falta de 7 minuts.

Però el Tordera no es rendia i tornava el parcial per posar-se al davant a manca de 6 segons pel final del matx amb un triple de Mendez. Després del temps mort demenat per Poy, la màxima anotadora de l’ASFE, Pujolreu, aconseguia una cistella espectacular que donava una important victòria per l’ASFE.