0 Shares 1446 Views

Paràsits

12 de març de 2020
1446 Views

Bong Joon-ho i la seva cinta Paràsits han fet història en els premis més importants del cinema internacional. Comèdia d’humor negre sobre uns aspectes molt durs de la vida de Corea del Sud, ha guanyal El Premi Óscar. ( millor direcció, guió original i millor pel.lícula internacional).

“Tant, Gi Taek com tota la seva família, estan a l’atur. No poden ni menjar, i viuen en un soterrani, gairebé com si fóssin rates. Un dia, el fill gran, Gi Woo, aconsegueix que el recomanin per donar classes particulars d’anglès a casa dels Park que són una família immensament rica. Aquest és el començament d’un engranatge curiós i imparable que et va portant a unes situacions de les quals ningú en sortirà il.lès.”
Em va agradar molt, i crec que queda molt clar el que Bong Joon-ho ens ha volgut dir explicant-nos aquesta hirtòria. Encara que al president dels Estats Units, Donald Trump, i potser a altres persones, no els hagi agradat que la pel·lícula se n’hagi emportat El Premi Óscar, a una gran majoria sí que ens ha agradat.
La meva petita anècdota és que després d’assabentar-me de l’èxit de Paràsits, em vaig proposar anar-la a veure, però van passar dies i semblava que no trobava el moment per anar-hi. Va ser navegant per Internet i mirant un YouTube d’un periodista italià molt simpàtic, que sempre ens fa reportatges des de Nova –York, i curiosament aquell dia des del seu petit apartament, mentre es menjava una píttsa, va explicar que ell ja havia vist la pel.ícula i que qui volgués veure bon cinema que no se la perdés.
La recomanació d’aquest periodista, des de Nova-York, va ser l’empenta que em va fer reaccionar de pressa per anar-me’n als Cines Bages i posar-me al corrent d’aquesta bona pel.lícula, que ja ha fet història a Hollywood. Hauria estat una pena haver-me-la perduda.
Teresa Riquelme

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma  —B—
362 views
362 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 23 de febrer de 2024
Horaris del cap de setmana ASFE
290 views
290 views

Horaris del cap de setmana ASFE

Redacció - 23 de febrer de 2024
Editorial 1677
335 views
335 views

Editorial 1677

Redacció - 23 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com