0 Shares 1023 Views

Nous voluntaris es formen per ser ADF al Bages i el Moianès

19 de març de 2019
1023 Views

Un centenar de nous voluntaris han assistit al curs que s’ha celebrat a Artès els dissabtes 2 i 9 de març.

Organitzat per la Federació d’ADF Bages – Moianès i amb la col·laboració de l’ADF Artés, Calders i Monistrol de Calders, aquests nous voluntaris han fet un curs per l’obtenció del carnet Verd de l’ADF amb el qual ja podran participar en totes les tasques de prevenció i de suport en un incendi forestal.

El curs està dividit amb dues parts, una teòrica i una altre de pràctiques. Així doncs, el primer dia han conegut que són i com s’organitzen les ADF amb Xavier Jovés, Coordinador comarcal de la Federació d’ADF Bages – Moianès, legislació bàsica, prevenció d’incendis forestals a càrrec de Jordi Romà, tècnic de la Diputació de Barcelona i també han conegut el nou Protocol d’Actuació de la Federació a càrrec d’Oriol Tarragó, president de l’ADF Pla de Bages.

El segon dia han fet teoria i pràctiques de transmissions i cartografia amb Roger Roca, tècnic del Secretariat de Federacions d’ADF de Catalunya i en acabat han pogut veure i provar alguns dels equips d’extinció de les ADF Artés, Claders i Monistrol de Calders, ADF Quercus i ADF Pla de Bages.

Tots els voluntaris han rebut documentació del curs i el que han assistit a les dues jornades, rebran un diploma acreditatiu d’assitència amb el qual podran tramitar, a través de la seva ADF el carnet Verd.

Agustí Massana

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1693
1705 views
1705 views

Editorial 1693

Redacció - 14 de juny de 2024
14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang
51 views
51 views

14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang

Comunicació del Banc de Sang - 14 de juny de 2024
El racó del lector
81 views
81 views

El racó del lector

Redacció - 13 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com